Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Tudorel Toader Cel Napraznic sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania.

B1 B1,
Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Tudorel Toader Cel Napraznic sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania.

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a lui Tudorel Toader pentru actiunile repetate ale acestora impotriva justitiei. Senatorul PMP arata ca prin ordonanta. continuă pe B1

Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Tudorel Toader Cel Napraznic sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a lui Tudorel Toader pentru actiunile repetate ale acestora impotriva justitiei. Senatorul PMP arata ca prin ordonanta.

Cine sunt beneficiarii Ordonantei lui Tudorel Toader: Liviu Dragnea, primul dintre beneficiari. Lista completa

Guvernul intentioneaza sa adopte Ordonanta propusa de Tudorel Toader, a contestatiei in anulare, imediat dupa votul in Parlament la Legea bugetului, potrivit informatiilor provenite din interiorul.

OLIVER-FELIX BANILA, PRIMA CRITICA LA ADRESA LUI TUDOREL TOADER: Bugetul pe 2019, insuficient pentru desfasurarea activitatii DIICOT

Oliver-Felix Banila, procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a avut, ieri, prima iesire critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, exact cel care l-a sustinut si propus pentru functia pe care o detine in acest moment. Alegerea lui Toader a fost facuta impotriva opiniei a peste 200 de procurori care s-au opus, intr-un memoriu, numirii lui Banila in fruntea DIICOT.

TUDOREL TOADER AMENINTA, SINDICALISTII DIN PENITENCIARE RASPUND Administratia Nationala a Penitenciarelor, in criza acuta de personal

Confruntat cu protestele anuntate de sindicalistii din penitenciare, pentru 7 si 8 februarie, cand la Bucuresti va avea loc reuniunea informala a ministrilor din Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) al Uniunii Europene, ministrul Justitiei, Tudorel Toader i-a amenintat pe angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) ca va publica salariile pe care acestia le incaseaza lunar.

COSMARUL MINISTRULUI TUDOREL TOADER PRINDE CONTUR Kovesi, favorita la functia de procuror sef al Parchetului European

O vorba din popor spune ce nu te omoara te intareste. Zicala este valabila si in cazul Laurei Codruta Kovesi, fostul procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, revocata din functie, din ratiuni politice si din interesul infractorilor si al celor care incalca legea, la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader si a Curtii Constitutionale a Romaniei, de catre presedintele Klaus Iohannis.

TUDOREL TOADER, DESPRE NUMIREA UNUI PROCUROR SEF DIICOT: Am transmis Presedintelui Romaniei trei propuneri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire in functia de procuror sef in cadrul DIICOT.

Rezolvarea problemei recursului compensatoriu, uitata de Tudorel Toader. Opozitia vine cu un alt proiect pentru abrogarea legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta pe 22 ianuarie ca intr-o saptamana vine cu o initiativa pentru remedierea situatiei create de Legea recursului compensatoriu. Au trecut mai bine de doua saptamani si tema a fost uitata de Toader. in schimb Opozitia a venit cu un nou proiect de abrogare a legii.

Tudorel Toader despre sustinerea candidaturii lui Kovesi de catre Guvern: Este decizia premierului. Eu, cel mult, pot fi consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca Viorica Dancila va fi cea care va lua decizia privind votul Romaniei din Consiliul UE, in cadrul procedurii de numire a sefului Parchetului European, unde Laura Codruta Kovesi este prima clasata in cursa.

Tudorel Toader a anuntat ca informatiile despre Kovesi au ajuns in Parlamentul European gratie asociatiilor de magistrati

Informatiile despre Laura Codruta Kovesi, demisa anul trecut in Romania din functia de sef al Parchetului Anticoruptie, au ajuns la Parlamentul European, furnizate fiind de asociatii ale magistratilor, a sustinut ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a tinut sa precizeze ca nu el a fost cel care a oferit aceste informatii Parlamentului European.

Tudorel Toader: Informatii despre Kovesi au ajuns la Parlamentul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca informatii despre Laura Codruta Kovesi au ajuns deja la Parlamentul European si la omologii sai, dar nu au fost transmise de el,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )