Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, criticat dur de PSD in Parlament. Ce i se pregateste

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, criticat dur de PSD in Parlament. Ce i se pregateste

Scandal urias luni in Parlament din cauza bugetului Ministerului Justitiei. Augustin Lazar s-a plans in Parlament ca banii alocati pentru parchete nu sunt suficienti. Surpriza a venit insa din partea. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, avertisment dur: in scurt timp voi face publice solicitarile absolut nemotivate ale avocatilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, transmite un semnal dur catre avocati privind amenintarile acestora cu proteste privind conditiile plata a onorariilor. Acesta sustine ca solicitarile sunt nejustificate.

Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Tudorel Toader Cel Napraznic sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania.

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a lui Tudorel Toader pentru actiunile repetate ale acestora impotriva justitiei. Senatorul PMP arata ca prin ordonanta.

Traian Basescu: Ticalosia lui Dragnea si slugarnicia lui Tudorel Toader Cel Napraznic sunt un pericol major pentru statul de drept in Romania

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a lui Tudorel Toader pentru actiunile repetate ale acestora impotriva justitiei. Senatorul PMP arata ca prin ordonanta.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru avocatii nemultumiti: Nu si-au precizat / reconsiderat pozitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le da replica avocatilor care vor sa iasa in strada pentru numarul mare de dosare pe care primesc din oficiu si cer practic onorarii mai mari. Tudorel Toader spune.

OLIVER-FELIX BANILA, PRIMA CRITICA LA ADRESA LUI TUDOREL TOADER: Bugetul pe 2019, insuficient pentru desfasurarea activitatii DIICOT

Oliver-Felix Banila, procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a avut, ieri, prima iesire critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, exact cel care l-a sustinut si propus pentru functia pe care o detine in acest moment. Alegerea lui Toader a fost facuta impotriva opiniei a peste 200 de procurori care s-au opus, intr-un memoriu, numirii lui Banila in fruntea DIICOT.

Tudorel Toader a publicat documetele promise in razboiul cu avocatii - FOTO

Tudorel Toader a publicat pe contul personal de Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizeaza onorariile avocatilor. Toader sustine ca Ministerul Justitiei asteapta o justificare.

Tudorel Toader, scrisoare catre Comisia Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite o scrisoare prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca raspuns la scrisoarea trimsa de acesta catre premierul Viorica Dancila. Tudorel.

Rezolvarea problemei recursului compensatoriu, uitata de Tudorel Toader. Opozitia vine cu un alt proiect pentru abrogarea legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta pe 22 ianuarie ca intr-o saptamana vine cu o initiativa pentru remedierea situatiei create de Legea recursului compensatoriu. Au trecut mai bine de doua saptamani si tema a fost uitata de Toader. in schimb Opozitia a venit cu un nou proiect de abrogare a legii.

Decanul Baroului Iasi: Tudorel Toader a adus un afront avocaturii romnesti. Am putea sesiza comisia de disciplina

Decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, spune ca ar putea fi sesizata comisia de disciplina a baroului in cazul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza ca a adus un afront avocaturii romanesti si ca face confuzii grave in materia apararii din oficiu.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru Frans Timmermans: Ministrul Justitiei notifica Comisia Europeana ca va da OUG pentru recursul in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,sare in ajutorul premierului Viorica Dancila, dupa ce prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans,i-a solicitat in cadrul intalnirii de la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )