Libnet.ro
UNICEF

15:17

Tudorel Toader, dupa avertismentul DUR din partea Germaniei: Nu s-a discutat nimic despre DNA si revocare. Restul constituie o declaratie pentru presa...

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa avertismentul DUR din partea Germaniei: Nu s-a discutat nimic despre DNA si revocare. Restul constituie o declaratie pentru presa...

Tudorel Toader reactioneaza dupa avertismentul dur primit din partea Germaniei. Ministrul Justitiei spune ca nu a discutat cu Guido Wolf, omoloful sau din landul german Baden-Wurttemberg, despre revocarea Laurei C. continuă pe B1

Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

Jurnalista Sorina Matei il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a anuntat ca procurorii care au venit in DNA fara a avea suficienta vechime si experienta, vor fi trimisi inapoi la.

Tudorel Toader il contrazice pe ministrul Justitiei din landul Baden-Wurttemberg: Nu s-a discutat nimic despre coruptie sau revocarea Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il contrazice pe omologul sau din landul Baden-Wurttemberg, Guido Wolf, sustinand ca in intalnirea pe care a avut-o cu oficialul german nu s-a discutat nimic despre coruptie, DNA, revocarea Codrutei Kovesi sau respectarea standardelor Comisiei de la Venetia.

Tudorel Toader, solicitare de ULTIMA ORA, dupa dezvaluirile de pe B1 TV: Ce trebuie sa faca procurorii DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata ca luni va cere Directiei Nationale Anticoruptie sa il informeze daca exista delegari si detasari in functie si situatia exacta a.

Tudorel Toader, reactie dupa declaratiile procurorului Calin Nistor: in DNA nu exista procurori detasati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca, luni dimineata, va solicita de la DNA sa se comunice daca exista delegari si detasari in functie ale procurorilor, precum si situatia exacta a.

Revolta printre procurori, dupa ultimele declaratii ale lui Tudorel Toader: Se cere demisia ministrului Justitiei

Recentele declaratii ale ministrului Justitiei Tudorel Toader starnesc revolta procurorilor. Unii dintre ei cer chiar demisia ministrului, dupa ce acesta a anuntat epurari la DNA, i-a indemnat pe condamnatii.

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

Procurorul sef adjunct al DNA: Sunt 20 de delegati, inclusiv pe functii de conducere / Tudorel Toader: Astept un raspuns complet

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a transmis ca sunt 20 de procurori delegati, inclusiv pe functii de conducere si niciunul detasat la DNA, potrivit jurnalistei Sorina Matei, dupa ceministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca va solicita situatia procurorilor detasati sau delegati din institutie si daca au fost respectate conditiile legale. in urma precizarilor lui Nistor, Toader a spus ca inca asteapta raspunsul complet.

Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Procuroarea Antonia Diaconu cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza de manipulare, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat in urma cu o zi ca doreste o OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date in baza protocoalelor si a criticat procurorii sefi care accepta invitatii venite de la ambasade.

Cristi Danilet desfiinteaza propunerea lui Tudorel Toader privind revizuirea condamnarilor definitive: Ideilea astea sunt TRASNITE!

Judecatorul Cristi Danilet reactoneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoalele.

Un fost presedinte CSM, despre OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Nu e o chestiune care poate fi expediata atat de rapid cum face Tudorel Toader

Horatius Dumbrava, fost presedinte CSM, reactioneaza dupa anuntul lui Tudorel Toader privind adoptarea unei OUG pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoale. Judecatorul considera ca ar mai.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )