Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tudorel Toader, LOVITURA DURA pentru Iohannis! Ministrul Justitiei a facut ANUNTUL!

B1 B1,
Tudorel Toader, LOVITURA DURA pentru Iohannis! Ministrul Justitiei a facut ANUNTUL!

Ministerul Justitiei, condus de Tudorel Toader, a prezentat situatia, la 24 aprilie, a obiectivelor de investitii aflate in curs de executie. Potrivit documentului, lucrarile de reabilitare si restaurare la. continuă pe B1

Tudorel Toader raspunde atacurilor presedintelui Iohannis: Nu trebuia sa-l conving, trebuia sa se uite la argumente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti seara, la Antena 3, despre atacurile presedintelui Iohannis. Rationamentele si argumentele de ordin constitutional le cunosc constitutionalistii. Eu in.

Tudorel Toader l-a dojenit pe Iohannis, dupa decizia acestuia de a respinge revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Ministrul a sustinut ca a prezentat o serie de.

Ministrul Justitiei, dupa ce Iohannis a spus ca nu are emotii privind sesizarea CCR n legatura cu respingerea revocarii lui Kovesi: Nu pot sa banui pe domnul presedinte ca se poate substitui judecatorilor Curtii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti la Sinteza Zilei ca nu incearca sa convinga pe nimeni pentru ca nu ii cunoaste nivelul de intelegere, nivelul pana la care trebuie aduse argumentele pentru a-l convinge, facand referire la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a admite propunerea de revocare a sefei DNA. De asemenea, ministrul Justitiei a spus ca nu pot sa banui pe domnul presedinte ca se poate substitui judecatorilor Curtii, dupa ce seful statului a spus ca nu are emotii legat de sesizarea facuta la Curtea Constitutionala in urma refuzului sau de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, el subliniind din nou ca nu exista niciun conflict constitutional.

Tudorel Toader, despre propunerea de revocare a sefei DNA: Eu am venit cu argumente juridice si de ordin managerial, domnul presedinte a raspuns pur politic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca el a venit cu argumente juridice pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a raspuns pur politic.

Tudorel Toader se va intalni cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader da luni forma finala sesizarii pe care o va trimite la Curtea Constitutionala pe marginea refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader urmeaza sa se ntlneasca astazi cu Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la CCR a refuzului presedintelui de revocare a sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la Curtea Constitutionala CCR) a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader se intalneste azi cu Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la CCR a refuzului presedintelui de revocare a sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila pentru a stabili forma sesizarii la Curtea Constitutionala CCR) a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR: Premierul a semnat documentul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader: Sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi ajunge luni la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )