Libnet.ro
UNICEF

19:45

Eugen Tomac: Actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu 2019 pentru a-l ajuta pe actualul edil in instanta (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: Actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu 2019 pentru a-l ajuta pe actualul edil in instanta (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, sustine ca actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu anul 2019, pentru. continuă pe B1

Eugen Tomac: Actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu 2019 pentru a-l ajuta pe actualul edil in instanta (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, sustine ca actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu anul 2019, pentru.

Eugen Tomac (PMP): PSD este intr-o groapa adanca si a vrut sa impinga si intreaga tara. Esecul motiunii ii apartine in totalitate lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a explicat ca era prea mult sa fie suprapusa criza sanitara cu una politica. in direct pe B1 TV, marti seara, el a catalogat situatia de luni din plenul.

PMP nu sustine motiunea de cenzura. Eugen Tomac: Nu vom gira aceasta mascarada (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a avut duminica o intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema motiunii de cenzura. Europarlamentarul a declarat ca Partidul Miscarea Populara nu va sustine motiunea de.

Artist, la un pas sa fie ucis in propria sa casa! Drama prin care trece e frica majora a tuturor romanilor

Sotia compozitorului Petre Magdin, pe nume Ana Morosanu Magdin, a trecut prin clipe de groaza atunci cand hotii au incercat sa intre in casa pentru a-i jefui. Artist, la un pas sa fie ucis in propria sa casa! Acest eveniment dramatic s-a produs in noaptea de joi spre vineri, chiar in locuinta compozitorului. Femeia a .

Editie speciala 360 de grade: Tehnici speciale de imaginatie prin care ne transformam visele in realitate (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despretehniciile speciale de imaginatie prin care oamenii isi pot reprograma subconstientul astfel incat.

Gestul prin care Messi si-a incheiat oficial cariera la FC Barcelona, dupa 20 de ani! Nu mai este cale de intoarcere

Ruptura dintre Leo Messi si FC Barcelona este totala! Starul argentinian a decis sa riste totul in tentativa de a scapa de pe Camp Nou! Duminica dimineata, de la ora 11:15, jucatorii Barcelonei s-au prezentat in cantonamentul echipei pentru a efectua testele fizice specifice startului de sezon. A fost mai multa agitatie decat de obicei .

Ianis Hagi, primul gol marcat in noul sezon din Scotia! Mutarea neasteptata prin care Steven Gerrard l-a salvat

Ianis Hagi a fost titularizat in mod surprinzator de Steven Gerrard, in partida cu Hamilton, din deplasare. Iar internationalul roman a reusit sa rasplateasca increderea antrenorului sau. A reusit sa deschida scorul in minutul 15. A fost primul gol marcat de Ianis in acest sezon. Hagi jr. a fost aspru criticat in ultima perioada, dupa .

Tehnica SF prin care doctorii incearca sa vindece orbirea

Pentru prima data, medicii au incercat sa vindece orbirea prin accesarea genelor unui pacient, cu tehnologia CRISPR. O asociatie de la Oregon Health Science Institute a injectat trei.

Solutia extrem de simpla prin care turbinele eoliene pot sa nu mai fie letale pasarilor

Un lucru intr-atat de simplu ca vopseaua neagra ar putea fi cheia reducerii numarului de pasari care sunt ucise in fiecare an de turbinele eoliene. Potrivit unui studiu realizat la o ferma.

Gaurile de vierme prin care poti realmente sa calatoresti sunt posibile

O echipa de fizicieni considera ca a gasit o modalitate de a aduce la viata o parte din opera stiintifico-fantastica. Potrivit unor noi cercetari, gaurile de vierme care sunt atat mari,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )