Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac, atac devastator la ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Acest om fara pic de rusine este ministrul lui Dancila si pozeaza in Alba ca Zapada

B1 B1,
Eugen Tomac, atac devastator la ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Acest om fara pic de rusine este ministrul lui Dancila si pozeaza in Alba ca Zapada

Zi cruciala in PSD. Liviu Dragnea si Viorica Dancila decid, luni, remanierea Guvernului. in afara de scandalul care macina din interior partidul lui Dragnea, nici opozitia nu slabeste. continuă pe B1

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Calinescu o desfiinteaza pe Ecaterina Andronescu: Liviulica i-a aruncat zgarciu din marele ciolan

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 62 de ani), un critic acid al partidului aflat la Guvernare, a reactionat dur dupa ce Ecaterina Andronescu a devenit oficial, pentru a patra oara, ministrul Educatiei. Vedeta Pro TV numeste numirea acesteia drept un dezastru pentru invatamant si o acuza de ipocrizie.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Ecaterina Andronescu, din nou ministru al Educatiei

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Stire in curs .

Firea, atacuri la Dragnea, pe tema noului ministru al Educatiei. Ce spune despre Ecaterina Andronescu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, la Parlament, ca senatorului PSD Ecaterina Andronescu i-a fost promisa sustinerea pentru preluarea conducerii organizatiei social-democrate din Bucuresti, doar dupa ce a inceput atacurile la adresa sa si a incetat criticarea lui Liviu Dragnea.

Mesajul lui Ponta la patru ani de cand a pierdut alegerile in fata lui Iohannis: Situatia e mult mai rea. Ce spune despre Dragnea si Ecaterina Andronescu

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca, daca ar fi fost el cel ales presedinte in 2014, nu ar fi desemnat-o pe Viorica Dancila premier, nu l-ar fi lasat pe Liviu Dragnea sa ocupe functia de presedinte al Camerei Deputatilor si nu ar fi numit-o pe Ecaterina Andronescu, din nou, ministru al Educatiei.

EUGEN TOMAC: Profesorii romani din Ungaria au interzis la actiunile dedicate Centenarului

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ieri, la Alba Iulia, ca ii va solicita ministrului de externe sa reactioneze fata de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-ar fi interzis profesorilor romani din Ungaria sa participe la o actiune desfasurata sambata la Jula.

EUGEN TOMAC: Reunificarea Romaniei si Basarabiei, un proces realizabil

Reunificarea Basarabiei cu Romania este un proces realizabil, realist, care a si inceput prin actiunea de redobandire a cetateniei romane de catre un milion de locuitori ai Republicii Moldova, a declarat duminica, la Alba Iulia, presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac.

Eugen Tomac, despre reunificarea Romaniei si Basarabiei: Nu doar ca este realizabila, ci a inceput. Trebuie promovata si la Bruxelles

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a vorbit duminica despre reunificarea Basarabiei cu Romania. Potrivit parlamentarului, este vorba de un proces realizabil, realist, care a si inc.

Eugen Tomac: Sunt de-a dreptul SOCAT. Profesori romani din Ungaria, amenintati ca vor fi sanctionati daca participa la o actiune dedicata Centenarului

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, s-a declarat socat de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-a interzis profesorilor romani din Ungaria sa pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )