Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eugen Tomac: Demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu e pregatit sa preia Presedintia UE. Sa depunem odata motiunea de cenzura!

B1 B1,
Eugen Tomac: Demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu e pregatit sa preia Presedintia UE. Sa depunem odata motiunea de cenzura!

Demisia lui Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia Presedintia rotativa a UE, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac le cere din. continuă pe B1

Ghinea, despre demisia ministrului Negrescu: Se ocupa Dancila de presedintia Consiliului UE. Reteta dezastrului este acum completa

Cristian Ghinea USR) afirma ca dezastrul in ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE este complet dupa ce ministrul care gestiona acest eveniment, Victor Negrescu, si-a dat brusc demisia.

Tomac, dupa demisia lui Negrescu: Domnule Orban, domnule Barna, haideti sa depunem odata motiunea de cenzura!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia presedintia rotativa a UE si le cere liderilor PNL si USR sa depuna impreuna motiunea de cenzura.

HAOS in Guvernul DANCILA! Rovana Plumb lanseaza CRITICI dure la adresa ministrului DEMISIONAR: Nu se face asa ceva

Demisia ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a luat prin surprindere membrii cabinetului condus de Viorica Dancila. Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a declarat ca nu se.

Reactia lui Ponta la demisia ministrului pentru Afaceri Europene: Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Victor Ponta spune ca demisia ministrului Afacerilor Europene este un semnal extrem de prost in contextul in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE de care Victor Negrescu s-a ocupat in mod special si conchide ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana.

Eugen Tomac: Avem crestere economica record in UE, dar saracia se adanceste. Un paradox romanesc, intr-o tara stapanita de un om viclean si disperat

Romania e o tara lovita de un om viclean si disperat, o tara cu un guvern toxic din cauza caruia s-au dat peste cap toate principiile economiei de piata, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac remarca mai.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce PPE l-a desemnat pe Manfred Weber drept candidat pentru sefia Comisiei Europene: VATAFUL de Teleorman e iar nefericit si din ce in ce mai izolat

Liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis un mesaj de felicitare pentru Manfred Weber, dupa desemnarea acestuia drept candidat al PPE pentru sefia Comisiei Europene CE), ocazie cu care lanseaza noi sageti la adresa lui.

Eugen Tomac (PMP), dupa noul dosar de la DNA al lui Tariceanu: Caline, iti dau un sfat pretios! Ar fi bine pentru toata lumea sa arati ca ai DEMNITATE

Liderul PMP, Eugen Tomac, considera ca presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, ar trebui sa dea dovada de demnitate dupa noul dosar deschis de DNA pe numele sau si sa demisioneze din.

VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Fostul premier Victor Ponta lanzeaza critici dure dupa ce Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ponta a apreciat ca plecarea lui Negrescu reprezinta o mare.

CRIZA fara precedent in GUVERNUL DANCILA! Presedintia la Consiliul UE, pe butuci

Demisia lui Victor Negrescu din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene creeaza mari probleme pentru Guvern care necesita o rezolvare rapida, este de parere Iulian Fota, fost premier.

Demisia lui Negrescu, alt mesaj defectuos trimis Bruxelles-ului

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa, cu bune conexiuni pe plan european si unul dintre ultimii adevarati social-democrati din conducerea actuala a PSD, astfel ca plecarea sa nu este decat un alt mesaj defectuos pe care il trimitem Bruxelles-ului, noteaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )