Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Tomac: A inceput oficial campania electorala si odata cu ea, campania de manipulare si victimizare ieftina. Aceste cedari miros a blat

Antena3 Antena3,
Eugen Tomac: A inceput oficial campania electorala si odata cu ea, campania de manipulare si victimizare ieftina. Aceste cedari miros a blat

Eugen Tomac a rabufnit pe contul sau de socializare. Liderul PMP considera ca tot ce se intampla in aceasta campanie electorala este o mare manipulare. continuă pe Antena3

Eugen Tomac: Motiunea nu trece.Tara se afla pe marginea prapastiei, iar PSD se pregateste sa-i dea un branci fatal

Liderul PMP Eugen Tomac sustine ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban nu va trece. Sa depui motiune de cenzura intr-o situatie de urgenta este un act iresponsabil si cinic. Doar Ciolacu si ai lui sunt capabili, din ratiuni electorale marunte, sa isi imagineze ca exista optiunea de a suprapune o criza politica peste cea sanitara, economica, sociala, a scris Eugen Tomac pe Facebook. PMP nu voteaza motiunea PSD.

Eugen Tomac: in Bucuresti nu exista o alianta a Dreptei, e o minciuna Noi nu am avut o agenda cu PSD Sunt consilieri USR care acum candideaza pe listele social-democratilor (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat joi, pentru B1 TV, ca in Bucuresti nu exista o alianta impotriva PSD, asa cum se vorbeste in spatiul public, ci simple intelegeri.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Reguli anti-coronavirus in campania electorala. Ludovic Orban: Candidatii si sustinatorii trebuie sa poarte masti. Numar limitat de persoane la evenimente, dezinfectia mainilor, obligatorie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de Guvern de joi, parte din masurile speciale ce vor fi implementate astfel incat campania electorala premergatoare alegerilor locale din 27 septembrie sa.

Alegeri locale in pandemie: Ce reguli vrea sa impuna Guvernul in campania electorala

Guvernul ar urma sa aprobe, in sedinta de joi, completarea actului normativ privind prelungirea starii de alerta in Romania cu masuri sanitare pentru perioada campaniei electorale care va incepe vineri, precum si pentru redeschiderea restaurantelor, din 1 septembrie. Una dintre reguli este purtarea obligatorie a mastii de catre persoanele cu varsta de peste 5 ani la evenimentele din campania electorala, indiferent daca acestea se desfasoara intr-un spatiu inchis sau in aer liber, cat si cu ocazia interactiunii, pe strada sau in cazul actiunilor din usa in usa, intre cetateni si candidati ori echipele de campanie ale acestora.

Seful OPC Sud-Est, suspendat din functie. Horia Constantinescu intra in campania electorala pentru Primaria Constanta

Seful OPC pe regiunea Sud-Est a fost suspendat din functie. Acesta se implica in campania electorala, fiind candidat la Primaria Constanta din partea PPU-SL, adica Partidul Puterii Umaniste social-liberal).

PNL acuza PSD ca foloseste in campania electorala angajati din Primaria Pitesti sau din firme detinute de Consiliul Local

PNL acuza ca PSD foloseste in campania electorala angajati din Primaria Pitesti sau din firme detinute de Consiliul Local Pitesti, liberalii sustinand ca inclusiv membri din conducerea Politiei Locale Pitesti sau a clubului sportiv FC Arges il insotesc pe candidatul PSD la Primaria Pitesti in actiunile electorale .

Campania electorala incepe oficial la noapte. Toate afisele electorale vor fi inlaturate din spatiile publice

Au mai ramas cateva ore pana la startul oficial al campaniei electorale. Pana miezul noptii, toate afisele electorale trebuie inlaturate din spatiile publice. De maine, candidatii vor avea voie sa amplaseze afise doar in locuri special amenajate, respectand dimensiunea standard impusa de lege.

Eugen Tomac, despre marele blat de la Bucuresti:La televizor sunt toti eroi, toti lupta cu ciuma rosie

Presedintele executiv al PMP a oferit o serie de explicatii cu privire la pozitionarea partidului in alegerile locale din Bucuresti. Tomac vorbeste despre un mare blat si aduce o serie de acuzatii celor de la PNL si USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )