Libnet.ro
UNICEF

09:30

EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis astazi demiterea a 17 presedinti de organizatii pe motiv ca au obtinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anuntat liderul formatiunii, Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP. continuă pe Ziarul Bursa

EUGEN TOMAC: Fosti profitori s-au trezit sa revendice identitatea politica in PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat astazi ca, dupa alegerile din 26 mai, fosti profitori s-au trezit in a-si revendica identitatea politica in cadrul formatiunii, dar nu i-a mai vazut nimeni in ultimii trei ani si, in acest context, conducerea partidului va lua o serie de decizii referitoare la evidenta membrilor acestuia.

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax.

Mai multi morti si zeci de raniti intr-un incendiu la Paris. Au fost mobilizati sute de pompieri

Trei persoane au murit si alte 27 au fost usor ranite si intoxicate cu fum, in urma unui incendiu care a avut loc sambata dimineata intr-un imobil din centrul Parisului, relateaza huffingtonpost. fr. Dintre.

Dancila a cerut o ancheta in cazul fetitei de la Mehedinti, iar daca va reiesi ca a gresit vreun minister, acest lucru va fi luat in calcul la remaniere: Probabil au fost mai multi factori care au gresit

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri ca a fost demarata o ancheta in cazul fetei luate cu mascatii pentru a fi data spre adoptie si ca a cerut detalii tuturor ministerelor implicate in caz. Totodata, aceasta a spus ca fata va fi consiliata psihologic. De asemenea, Dancila a spus ca situatia fetitei va cantari si la remaniere, daca va reiesi ca a gresit vreun minister. O fetita de opt ani, luata cu politia de acasa. Copilul ar fi fost dat in adoptie unei familii romano-americaneCazul fetitei luate cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Autoritatea pentru Protectia Copilului: Asistentul maternal refuzase adoptia. Fetita era retinuta ilegal Care este procedura de adoptie.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3435 seconds )