Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eugen Tomac: Motiunea de cenzura e o miscare sinucigasa propusa de PSD. PMP va decide duminica ce va face in ziua votului

B1 B1,
Eugen Tomac: Motiunea de cenzura e o miscare sinucigasa propusa de PSD. PMP va decide duminica ce va face in ziua votului

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD denota iresponsabilitate si rupere de realitate, in conditiile in care Romania deja se confrunta cu o criza sanitara. continuă pe B1

TOMAC: Motiunea de cenzura, miscare sinucigasa propusa de PSD

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, la Bistrita, ca partidul sau va decide duminica ce va face in ziua votarii motiunii de cenzura, daca va participa la vot sau nu, si sustine ca aceasta initiativa este o miscare sinucigasa pe care o propune PSD in actualul context sanitar, economic si social, conform Agerpres.

Eugen Tomac: in Bucuresti nu exista o alianta a Dreptei, e o minciuna Noi nu am avut o agenda cu PSD Sunt consilieri USR care acum candideaza pe listele social-democratilor (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat joi, pentru B1 TV, ca in Bucuresti nu exista o alianta impotriva PSD, asa cum se vorbeste in spatiul public, ci simple intelegeri.

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

Eugen Tomac: A inceput oficial campania electorala si odata cu ea, campania de manipulare si victimizare ieftina. Aceste cedari miros a blat

Eugen Tomac a rabufnit pe contul sau de socializare. Liderul PMP considera ca tot ce se intampla in aceasta campanie electorala este o mare manipulare.

Eugen Tomac, despre marele blat de la Bucuresti:La televizor sunt toti eroi, toti lupta cu ciuma rosie

Presedintele executiv al PMP a oferit o serie de explicatii cu privire la pozitionarea partidului in alegerile locale din Bucuresti. Tomac vorbeste despre un mare blat si aduce o serie de acuzatii celor de la PNL si USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )