Libnet.ro
UNICEF

08:30

Eugen Tomac (PMP): Cresterea pensiei cu 40% mi se pare demagogie pura (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Cresterea pensiei cu 40% mi se pare demagogie pura (VIDEO)

Eugen Tomac, europarlamentar PMP, a declarat, vineri, la emisiunea Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca aceasta crestere a pensiei cu 40% este demagogie pura si un dispret fara margine al. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP): Cresterea pensiei cu 40% mi se pare demagogie pura (VIDEO)

Eugen Tomac, europarlamentar PMP, a declarat, vineri, la emisiunea Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca aceasta crestere a pensiei cu 40% este demagogie pura si un dispret fara margine al.

Eugen Tomac il acuza pe Nicusor Dan ca evita o dezbatere cu ceilalti candidati la Capitala si da de inteles ca Basescu asteapta o invitatie in acest sens

Liderul PMP Eugen Tomac a notat joi pe Facebook ca primarul Capitalei Gabriela Firea trebuie sa participe la cat mai multe confruntari electorale. Acesta l-a criticat apoi pe candidatul USR-PLUS-PNL ca evita dezbaterile si ca este obligatia lui sa se prezinte in fata elecotratului. Cu toate astea, Nicusor Dan a invitat-o in repetate randuri pe Firea la dezbatere.

Eugen Tomac: Gabriela Firea si Nicusor Dan au obligatia sa participe la dezbateri electorale. Traian Basescu va veni oricand la orice discutie serioasa

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a subliniat joi, intr-o postare pe Facebook, faptul ca principalii candidati la functia de Primar General al Capitalei trebuie sa participe la dezbateri televizate, astfel incat.

Eugen Tomac: Am reiterat nevoia de a actiona ferm impotriva regimului al Rusiei lui Putin (VIDEO)

Presedintele PMP Eugen Tomac a transmis, pe pagina sa de Facebook, ca a reiterat, marti, nevoia de a actiona ferm impotriva regimului al Rusiei lui Putin, acesta sustinand ca practicile sefului de stat.

Citu: Cresterea pensiilor cu 40% va adanci deficitul in 2020.PSD e un pericol pentru sanatatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat ca PSD este un pericol pentru sanatatea economica a Romaniei, referindu-se la amendamentele adoptate de comisiile reunite de buget, respectiv cresterea pensiilor cu 40%, masura care va adanci deficitul bugetar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )