Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Tomac (PMP), despre dosarul fostei sefe DNA: Sansele lui Kovesi la Parchetul European sporesc! PSD vera sa puna mana pe Justitie (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP), despre dosarul fostei sefe DNA: Sansele lui Kovesi la Parchetul European sporesc! PSD vera sa puna mana pe Justitie (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat pentru B1 TV ca acuzarea Laurei Codruta Kovesi de abuz ins serviciu, mita si marturie mincinoasa este o incercare disperata a PSD de a pune mana pe. continuă pe B1

Manifestatii de sustinere a fostei sefe DNA, anuntate pentru joi si vineri n tara si n strainatate: Intimidarea Laurei Codruta Kovesi este intolerabila

Mai multe manifestatii de sustinere a Laurei Codruta Kovesi sunt anuntate joi si vineri seara in Bucuresti, in Cluj, Sibiu dar si la Zurich, dupa ce fosta sefa DNA a anuntat miercuri ca a fost citata intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Manifestatii de sustinere a fostei sefe DNA, anuntate si vineri n tara si n strainatate: Intimidarea Laurei Codruta Kovesi este intolerabila

Mai multe manifestatii de sustinere a Laurei Codruta Kovesi au fost anuntate joi si vineri seara in Bucuresti, in Cluj, Sibiu dar si la Zurich, dupa ce fosta sefa DNA a anuntat ca a fost citata intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. in acest context, filosoful Mihai Sora a indemnat oamenii sa mearga la vot la viitoarele alegeri, intrucat tavalugul borfasilor inseamna si discreditarea oamenilor cinstiti.

CSM decide soarta omului fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-ar putea da inca o lovitura grea Laurei Codruta Kovesi. Plenul va lua in discutie solicitarea de revocare din functie din cadrul DNA a omului de.

Eugen Tomac a cerut ca un deputat PSD, condamnat penal, sa fie dat afara din Parlament pentru ca nu are dreptul sa voteze. Solicitarea, ignorata de Florin Iordache (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut in plenul reunit al Parlamentului ca deputatul PSD Octavian Goga sa fie dat afara din sala, deoarece acesta e condamnat penal si nu are dreptul sa voteze. Cererea lui Tomac.

Eugen Tomac (PMP): Batalia politica a trecut de linia rosie. Cu securitatea nationala nu se negociaza

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat, joi, ca batalia politica a trecut de linia rosie, in conditiile in care Liviu Dragnea taie bugetele fara nicio logica bugetele serviciilor secrete, iar securitatea na.

Eugen Tomac (PMP): Guvernantii si-au pus toti primarii in cap, inclusiv pe cei din PSD

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, le-a transmis guvernantilor, miercuri, in cadrul dezbaterilor din Parlament asupra proiectului de buget, ca au reusit sa-i supere pe toti primarii,.

EUGEN TOMAC: Cei care au elaborat ordonanta lacomiei trebuiau arestati

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca, intr-un stat in care se respecta regulile de piata, aceia care au elaborat OUG 114 trebuiau arestati.

ALINA GORGHIU: Un referendum nu rezolva situatia legata de dosarul lui Kovesi

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, astazi, ca declansarea unui referendum pe Justitie, asa cum a cerut Alianta USR - PLUS, nu rezolva situatia punctuala legata de dosarul fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi.

ADINA FLOREA, DESPRE DOSARUL IN CARE E CITATA KOVESI: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, astazi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Adina Florea, despre dosarul in care este citata Kovesi: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Se va respecta legea

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )