Libnet.ro
UNICEF

22:01

Eugen Tomac rezuma politicienii anului 2019: Cel mai slab a fost Dancila; Omul politic al anului a fost Basescu

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac rezuma politicienii anului 2019: Cel mai slab a fost Dancila; Omul politic al anului a fost Basescu

Presedintele PMP Eugen Tomac a facut o retrospectiva a politicienilor romani din 2019, din care reiese ca cel mai slab politician a fost Viorica Dancila, ca Liviu Dragnea a fost pacalici de serviciu si ca presedintele Klaus Iohannis a fost cel mai predictibil. De cealalta parte, liderul PMP e de parere ca omul politic al anului 2019 a fost Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

VIDEO Gabriel Barbosa Gabigol, ales cel mai bun jucator al anului in America Latina

Gabriel Barbosa Gabigol, atacantul echipei braziliene Flamengo, a fost ales cel mai bun jucator al anului 2019 in America Latina in urma unei anchete a cotidianului uruguayan El Pais, la care au participat 372 de ziaristi.

VIDEO Florinel Coman, golul anului 2019 pentru o reprezentativa a Romaniei

Florinel Coman a castigat competitia organizata de Federatia Romana de Fotbal pentru Golul Anului 2019. Fanii au votat cel mai frumos gol marcat de nationalele Romaniei in anul 2019.

Faze tari: Condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a furat doua batoane cu salam dintr-un magazin Profi; Record pentru cel mai lung zbor in spatiu al unei femei

Bataie ca intr-un ring de box intre canguri: Sunt ca doua fete in fata unui bar. LG anunta cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumparaturi.

Eugen Tomac: Cel mai slab politician a fost Viorica Dancila!

Eugen Tomac, liderul PMP, face o retrospectiva politica a anului 2019 in care ataca dur fosta conducere a PSD. Acesta spune ca cel mai slab politician al anului a fost Viorica Dancila iar actualul premier Ludovic.

Eugen Tomac a facut analiza politicienilor activi in 2019: Orban, cel mai norocos

Liderul PMP Eugen Tomac, a scris, joi, pe Facebook, ca cel mai slab politician de anul trecut a fost.

Ce obiective politice are Eugen Tomac in 2020

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut un bilant al anului 2019 si a spus ce isi doreste pe plan politic de la 2020.

Retrospectiva. Evenimentele care au marcat 2019: care a fost cel mai discutat subiect al anului

Brexit, criza din Hong Kong, moartea lui Abou-Bakr al-Baghdadi seful organizatiei teroriste Stat Islamic, procedura de destituire a presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, incalzirea climatica acestea au fost principalele subiecte ce au tinut capul de afis in anul 2019.

Florinel Coman a marcat cel mai frumos gol la nationala in 2019

FRF anunta la finalul anului rezultatele unui sondaj inceput pe 1 decembrie pe tema celui mai frumos gol marcat la echipele nationale ale Romaniei.

Peste 13.000 de pasapoarte, permise de conducere si certificate de inmatriculare, eliberate in ultima zi a anului 2019

MAI a anuntat, miercuri, ca in ultima zi a anului 2019, Directia Generala de Pasapoarte si serviciile teritoriale au eliberat 4. 790 pasapoarte. De asemenea, Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor a eliberat 2. 632 permise de conducere si 5. 708 certificate de inmatriculare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )