Libnet.ro
UNICEF

17:15

Semnaturile necesare candidaturii lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, adunate intr-o zi Eugen Tomac: in prima zi s-au strans peste 11.480 de semnaturi

B1 B1,
Semnaturile necesare candidaturii lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, adunate intr-o zi Eugen Tomac: in prima zi s-au strans peste 11.480 de semnaturi

Eugen Tomac, liderul PMP, a anuntat pe pagina personala de Facebook ca semnaturile necesare candidaturii luiTraian Basescu la Primaria Capitalei s-au adunat inca din prima zi. Va multumim tuturor, avem. continuă pe B1

Elena Udrea, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei: Se face din nou politica in Romania!

Elena Udrea afirma, luni seara, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei ca se face din nou politica in Romania. Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga, a scris Udrea, afirmand ca ceilalti candidati si sustinatorii lor isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa.

Elena Udrea, reactie soc dupa anuntul candidaturii Traian Basescu la Primaria Capitalei: Gata, s-a terminat cu gluma!

In cursul zilei de luni, liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat candidatura europarlamentarului Traian Basescu la Primaria Capitalei. in urma acestei vesti, Elena Udrea nu a intarziat sa isi exprime public bucuria si sustinerea pentru viitorul primar: Si ca intotdeauna, castiga. Cu Basescu inainte! Toti pentru Bucuresti in urma cu cateva zile, Traian Basescu a .

Tomac a anuntat ca s-au strans intr-o singura zi semnaturile necesare pentru depunerea candidaturii lui Basescu

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca s-au strans deja semnaturile necesare pentru candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, in prima zi fiind adunate 11. 480 de semnaturi. Va multumim tuturor, a scris Tomac care a precizat ca actiunea va continua.

Basescu a gasit solutia pentru ca Primaria Capitalei sa scape de datoria catre Costica Constanda. Firea: Nu-i ajunge ca l-a improprietarit din pixul lui pe Costanda

Fostul primar general Traian Basescu afirma ca toate institutiile statului roman trebuie sa invete sa respecte proprietatea, iar responsabilitatea unui sef de institutie este de a lua din timp masurile necesare sa nu ajunga in situatia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primaria Capitalei. Doamna Gabriela Firea este ingerul neprihanit care nu are nicio responsabilitate. Basescu sustine ca situatia poate fi deblocata in cateva ore.

TRAIAN BASESCU: Gabriela Firea este ingerul neprihanit care nu are nicio responsabilitate

Fostul primar general Traian Basescu afirma ca toate institutiile statului roman trebuie sa invete sa respecte proprietatea, iar responsabilitatea unui sef de institutie este de a lua din timp masurile necesare sa nu ajunga in situatia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primaria Capitalei.

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Cutremur pe scena politica! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Decizie de ultima ora

UPDATE: Eugen Tomac confirma sursele Antena3. Suspans total in legatura cu candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Fostul presedinte a amenintat de mai multe ori ca se va inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, dar celelalte partide nu prea l-au luat in serios.

Traian Basescu, aluzie la Dan Barna: Cineva din USR nu-l vrea pe Nicusor Dan castigator la Primaria Capitalei, ca sa tina partidul din functia de presedinte

Traian Basescu a dat de inteles ca Dan Barna, liderul USR, a avut interesul si a fortat un contracandidat de Dreapta pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, astfel incat sansele acestuia de castig sa.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

E oficial! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei a fost oficializata de presedintele PMP, Eugen .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )