Libnet.ro
UNICEF

09:15

Surpriza pentru Dragnea! Eugen Tomac a venit in Parlament cu o... valiza: Avem textul motiunii de cenzura! (VIDEO)

B1 B1,
Surpriza pentru Dragnea! Eugen Tomac a venit in Parlament cu o... valiza: Avem textul motiunii de cenzura! (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a venit in Parlament cu o valiza pentru Liviu Dragnea, aluzie la dezvaluirile RISE Project despre compania Tel Drum. A aparut o noua valiza. De data aceasta, in Parlament. continuă pe B1

VIDEO Dupa dezvaluirile anuntate de Rise Project, Eugen Tomac a venit n Parlament cu o valiza pentru Dragnea. n valiza e motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a venit luni, in Parlament, cu o valiza pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project care au intrat in posesia mai multor documente care vizeaza afacerile Tel Drum.

Eugen Tomac: PMP cere demisia lui Tudorel Toader. Guvernul s-a compromis si trebuie inlocuit (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut, intr-o conferinta de presa, demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru felul in care a actionat in scandalul privind revocarea procurorului.

A aparut o noua valiza. De data aceasta, in Parlament

Presedintele PMP Eugen Tomac a adus, astazi, in Parlament, o valiza pentru liderul PSD Liviu Dragnea, aluzie la documentele despre Tel Drum si Dragnea gasite de jurnalistii Rise Project intr-o valiza. in bagajul adus de Tomac ar fi motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )