Libnet.ro
UNICEF

16:30

TOMAC: Motiunea de cenzura, miscare sinucigasa propusa de PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TOMAC: Motiunea de cenzura, miscare sinucigasa propusa de PSD

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, la Bistrita, ca partidul sau va decide duminica ce va face in ziua votarii motiunii de cenzura, daca va participa la vot sau nu, si sustine ca aceasta initiativa este o miscare sinucigasa pe care o propune PSD in actualul context sanitar, economic si social, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac: Motiunea de cenzura e o miscare sinucigasa propusa de PSD. PMP va decide duminica ce va face in ziua votului

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD denota iresponsabilitate si rupere de realitate, in conditiile in care Romania deja se confrunta cu o criza sanitara.

Iohannis, despre motiunea de cenzura: O bataie de joc din partea PSD. Nu cred ca vor sa preia guvernarea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la motiunea de cenzura, depusa de PSD, ca nu crede ca PSD vrea sa preia guvernarea ci ca vrea pur si simplu sa arunce tara in aer, ceea ce i se pare grav, exprimandu-si speranta ca motiunea nu va trece de Parlament.

Din culisele sedintei PSD. Cum arata strategia pentru motiunea de cenzura si ce calcule interne se fac

Liderii PSD s-au intalnit joi, in sedinta de urgenta pentru a discuta strategia pentru motiunea de cenzura. in spatele usilor inchise, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus pesedistilor ca este ingrijorat de negocierile pe care liberalii le poarta cu parlamentarii PSD si PRO Romania. Surse social-democrate au explicat pentru HotNews. ro cum arata harta negocierilor si ce variante iau in calcul liderii PSD. Ciolacu: Parlamentarii PSD sunt sunati si invitati la Guvern la cafele Avem suficiente voturi pentru a trece motiunea de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )