Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tomac: PMP a pregatit 2.500 de amendamente la Legea Bugetului. Sunt inspirate din promisiunile PSD

Hotnews Hotnews,
 Tomac: PMP a pregatit 2.500 de amendamente la Legea Bugetului. Sunt inspirate din promisiunile PSD

Am incheiat pregatirea celor aproximativ 2500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019, anunta liderul PMP, Eugen Tomac, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Hotnews

TOMAC: PMP a pregatit aproximativ 2500 de amendamente la buget

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca partidul pe care il conduce a incheiat pregatirea celor aproximativ 2500 de amendamente la Legea Bugetului, precizand ca formatiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea.

Tomac: PMP a pregatit aproximativ 2.500 de amendamente la buget; vom lupta pentru fiecare dintre ele

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, duminica, pe Facebook, ca partidul pe care il conduce a incheiat pregatirea celor aproximativ 2. 500 de amendamente la Legea Bugetului, precizand ca formatiunea va lupta pentru fiecare dintre acestea, potrivit.

UPDATE Guvernul a aprobat Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2019

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va adopta in sedinta de vineri bugetul de stat pe acest an. Dupa sedinta, ministrul Finantelor a anuntat ca Guvernul a aprobat proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor.

Ordinea de zi a sedintei Guvernului de vineri nu cuprinde si Legea Bugetului

Sedinta de guvern va avea loc vineri, insa pe ordinea de zi nu se afla si Legea Bugetului. Este posibil ca actul normativ sa fie inclus pe ordinea suplimentara, lucru devenit deja obisnuit pentru Guvernul Dancila.

Eugen Tomac: PSD propune un buget al recesiunii, care nu solutioneaza niciuna dintre problemele mari ale Romaniei. Este bugetul catastrofa marca Dragnea

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat ca parlamentarii din partidul pe care il conduce au pregatit aproximativ 2500 de amendamente la Legea bugetului pe 2019. intr-o postare pe Facebook, Tomac ii critica pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )