Libnet.ro
UNICEF

11:01

Tomac: Sunt convins ca PNL va asigura revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Noi ne-am tinut de cuvant si am votat Guvernul, acum e randul partenerilor nostri liberali

B1 B1,
Tomac: Sunt convins ca PNL va asigura revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Noi ne-am tinut de cuvant si am votat Guvernul, acum e randul partenerilor nostri liberali

Eugen Tomac, presedintele PMP, si-a manifestat convingerea ca Guvernul PNL va realiza trecerea la alegerea primarilor in doua tururi - cel mai important mesaj de schimbare pe care clasa politica l-ar putea da in. continuă pe B1

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Conducerea liberala va convoca, la inceputul lui februarie, Consiliul National al formatiunii, care reuneste toti parlamentarii, sefii de organizatii, primarii si alesii locali, pentru a decide strategia pentru viitoarele alegeri, pana atunci fiind stabilita si calea de urmat pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse politice pentru Adevarul.

De ce a preferat Guvernul sa-si angajeze raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu e normal sa modifici regimul electoral prin OUG (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, de ce Guvernul a preferat sa-si asume raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, si nu a optat pentru varianta unei.

DAN BARNA: Salut decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. inca un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul &171;angajat &187; astazi, a transmis Barna, care anuntat ca nu va sustine o eventuala motiune sau alta actiune menita sa opreasca cetatenii din a-si alege primari legitimi, relateaza News. ro.

Premierul Orban, despre un OUG pentru revenirea la alegerea primarilor in 2 tururi: Vrem sa o facem numai daca exista un temei extrem de solid si o baza constitutionala

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, dar a precizat ca exista o analiza in derulare si ca.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

Oficial. Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Facem ce-si doresc oamenii

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Premierul a motivat decizia prin faptul ca Parlamentul a tergiversat discutarea unui proiect mai vechi al PNL referitor la aceasta tema.

Seful Cancelariei premierului recunoaste: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi e posibila

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca o varianta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi e angajarea raspunderii Guvernului, desi preferabil era pe cale parlamentara.

ALDE sustine PNL privind alegerea primarilor in doua tururi

Purtatorul de cuvant ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat joi pentru STIRIPESURSE. RO, dupa ce Guvernul a anuntat ca-si va angaja raspunderea in Parlament pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar PSD si UDMR vor depune o motiune de cenzura, ca ALDE nu va da niciun vot pentru demiterea Guvernului in acest caz punctual, ca nu va participa la formarea unei noi majoritati parlamentare, dar ar putea vota o motiune de cenzura doar daca Guvernul si-ar angaja raspunderea si pe un proiect care ar indigna ALDE.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )