Libnet.ro
UNICEF

23:30

Codrin Stefanescu, impotriva valului de reprosuri din PSD: Ma gandesc la acesti colegi ca la oameni care au tras cu noi in campanie. Nu ii pot acuza de tradare

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu, impotriva valului de reprosuri din PSD: Ma gandesc la acesti colegi ca la oameni care au tras cu noi in campanie. Nu ii pot acuza de tradare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, pentru Romania TV, ca nu poate sa isi acuze de tradare colegii care aleg sa isi dea demisia din PSD si sa se mute la ProRomania. Acesta a explicat ca ii vede ca pe niste oameni care au muncit in campanie, dar a precizat ca se arata ingrijorat de starea partidului. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, dupa dezertarile din PSD: Batalia cu astia de-abia a inceput!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dupa plecarile din ultimile zile din partid. Stefanescu spune ca nu doreste sa foloseasca termeni radicali despre colegii care au plecat la.

Codrin Stefanescu: PNL a devenit partidul denuntatorilor. in sedinta conducerii lor si-a insusit dementa initiata de Ludovic Orban

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu sustine ca, incepand de astazi, PNL a devenit partidul denuntatorilor, dupa ce si-a insusit dementa initiata de Ludovic Orban si a hotarat in.

Prima reactie din PSD dupa plecarile din partid: Trebuie sa facem tot ce e posibil sa ramanem uniti

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca social-democratii trebuie sa ramana uniti si afirma ca trebuie facut tot ce este posibil omeneste pentru a gasi solutia de a.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Plecarile din PSD continua. Reactii n cascada ale social democratiilor dupa tradarea ratacitilor

Vicepresedintii si ministrii social-democrati reactioneaza dupa ce cinci parlamentari au demisionat din partid in decurs de o sapamana si si-au anuntat inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta. De altfel, la nivel neoficial sunt asteptate si alte demisii din PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Totodata, Opozitia a anuntat ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura in urmatoarea perioada. in acest context, liderii PSD strang randurile si transmit public ca partidul va rezista iar tradatorii nu vor reusi sa destabilizeze partidul si Guvernul.

Plecari in masa din PSD. Care sunt parlamentarii care au dezertat

Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri,demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. Plecarea sa vine dupa ce in aceste zile au mai plecat din.

Nicolae Banicioiu demisioneaza din PSD si merge la partidul lui Ponta

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD pentru a se alatura formatiunii conduse de fostul premier Victor Ponta. El a sustinut ca nu mai poate fi partas la ceea ce face Liviu Dragnea cu partidul social-democrat.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )