Libnet.ro
UNICEF

07:45

Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Luam n calcul suspendarea diin functie a presedintelui Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat. Nu-i mai pasa de nimeni si de nimic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat. Codrin Stefanescu, unul dintre apropiatii lui Dragnea, crede ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei propus de PSD este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Codrin Stefanescu: Presedintele Iohannis se cere suspendat

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca presedintele Klaus Iohannis se cere suspendat si ca refuzul numirii celor doi ministri si a sefului Armatei este un mesaj foarte clar ca nu-i mai pasa de nimeni si de nimic.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie

Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie prin decrete semnate vineri de presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3186 seconds )