Libnet.ro
UNICEF

16:00

Document devastator pentru Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei, acuzat de inalta tradare

Antena3 Antena3,
Document devastator pentru Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei, acuzat de inalta tradare

Parlamentul Romaniei dispune punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si constituirea unei comisii parlamentare de ancheta, arata un document obtinut in. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis declanseaza RAZBOIUL contra PSD! Presedintele a sesizat CCR pentru Legea privind Codul administrativ al Romaniei

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru Legea privind Codul administrativ al Romaniei. Va prezentam textul integral al sesizarii: Domnului VALER DORNEANU - PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE in temeiul.

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis i-a scris lui Calin Popescu Tariceanu. Ce ii cere presedintele liderului ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, 1 august a. c. , Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termica nr. 325/2006, pentru.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Presedintele, obligat sa promulge o lege la care s-a opus prin toate mijloacele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, o serie de decrete, printre care si cel de promulgare a Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, incubatie si de crestere i.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

Bomba cu ceas in PNL! Klaus Iohannis pregateste DEBARCAREA lui Ludovic Orban. Presedintele i-a bagat in sedinta pe liberali (surse)

Informatii bomba! Klaus Iohannis i-ar fi bagat in sedinta pe liderii PNL, potrivit unor surse RTV. Potrivit sursei citate, presedintele vre sa-l schimbe de la sefia PNL pe Ludovic Orban. Seful statului.

ntlnire ntre Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Vasile Blaga s Alina Gorghiu, la Cotroceni (surse)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Palatul Cotroceni, cu liderul PNL, Ludovic Orban, pentru a discuta despre tensiunile aparute in ultima perioada in partid. Surse politice citate de agentia Mediafax afirma ca la intalnire au participat si Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu si Cristian Busoi.

Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a inainte luni catre Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate privind Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a te.

Klaus Iohannis respinge toate legile venite de la PSD: Modificarile la statutul alesilor locali, trimise la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala privind legea de modificare a statutului alesilor locali. Prin continutul sau normativ, legea dedusa controlului de constitutionalitate.

Ciolos, plan ascuns pentru a-l da jos pe Klaus Iohannis

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti ca lucreaza la mai multe strategii cu Dacian Ciolos, inclusiv strategii legate de anul prezidential 2019, cursa electorala pentru Palatul Cotroceni. Se pare ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )