Libnet.ro
UNICEF

17:30

Florin Citu (PNL): Este Eugen Teodorovici spion rus? Ministrul de Finante, acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei, dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu (PNL): Este Eugen Teodorovici spion rus? Ministrul de Finante, acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei, dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia (VIDEO)

Joi, senatorul PNL Florin Citu l-a acuzat pe ministrul de Finante Eugen Teodorovici de tradare a intereselor Romaniei dupa ce acesta a intreprins o vizita in Cuba, la sfarsitul lui 2018,in cadrul. continuă pe B1

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia. Este Eugen Teodorovici spion rus?

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe.

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Citu (PNL): Efectele negative ale OUG 114 se simt, iar cetatenii platesc deja mai mult (VIDEO)

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Senatorul PNL Florin Citu a declarat, luni, pentru B1 TV, ca cifrele umflate din bugetul pentru 2019, dar si controversata ordonanta 114, care arunca Romania in haos.

Florin Citu (PNL): Banca Internationala de Investitii, controlata direct de Vladimir Putin, se pare ca este in procedura de achizitie a unui pachet important de actiuni in grupul Digi24

Florin Citu, liderul senatorilor PNL, lanseaza acuzatii dure la adresa actualei guvernari, sustinand ca are dovada ca guvernul PSD-ALDE lucreaza pentru rusi. Liberalul afirma, intr-o postare pe.

Teodorovici, acuzat ca este spion rus. Citu sustine ca face parte din conducerea unei banci controlate de Putin care va finanta Fondul Suveran

Liberalul Florin Citu il acuza de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici, sustinand ca inainte de a da ordonanta comunista 114 ar fi facut o escala la Moscova, pentru a pune la punct modalitatea prin care Banca Internationala de Investitii, controlata de Putin, va finanta Fondul Suveran.

Acuzatii foarte grave ale senatorului Florin Catu la adresa ministrului finantelor: Este spion rus? O banca internationala, cu sediul la Moscova, va fi principalul partener al Fondului Suveran, asa cum a promis Teodorovici in Cuba

Senatorul Florin Catu acuza, de doua zile, Guvernul controlat de Liviu Dragnea de intelegeri cu rusii, tradand interesele economice ale Romaniei. Cele mai multe acuzatii se indreapta asupra ministrului finantelor Eugen Teodorovici, despre care Catu se intreaba daca este spion rus. Catu sustine ca vehiculul financiar prin care Rusia ar urma sa obtina control ]n economia romaneasca este Banca Internationala de Investitii BII), cu sediul la Moscova si in conducerea careia a fost numit Teodorovici, in luna noiembrie, la doar o zi dupa o intalnire cu presedintele institutiei. Apoi a plecat in Cuba, dupa o escala la Moscova, unde ar fi promis ca BII va fi principalul finantator si partener al controversatului Fond Suveran.

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe.

FLORIN CITU: Rusia devine proprietar in zone strategice din economia Romaniei

Senatorul PNL, Florin Citu, a adus acuzatii grave la adresa lui Liviu Dragnea si a lui Eugen Teodorovici, despre legaturi cu Banca Internationala de Investitii, cu sediul la Moscova, la care tara noastra si-a marit participatia.

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

Daniel Zamfir, adresa de la Florin Citu: Mai devine o data penibil. E deja un mod de viata

Senatorul Daniel Zamfir spune ca a primit o scrisoare de la liderul senatorilor PNL. Daniel Zamfir a declarat ca liberalul Florin Citu i-a trimis o scrisoare in care ar conditiona prezenta la audierile din.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici - respinsa

Camera Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )