Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest. continuă pe Antena3

Gorghiu, despre acuzatia de inalta tradare: E nevoie de cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor pentru o asemenea hotarare

PSD are nevoie de votul a doua treimi din Parlament pentru a-l putea acuza pe presedintele Klaus Iohannis de inalta tradare, iar competenta de judecata apartine instantei supreme, a explicat la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu, care a calificat anuntul lui Liviu Dragnea pe aceasta tema drept o diversiune.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Liviu Avram, despre declaratiile lui Dragnea: Acuzatia de inalta tradare pe numele lui Iohannis, o petarda. A fost gandita, dar gandita prosteste

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, luni, in redactia Adevarul, ultimele declaratii ale liderului PSD Liviu Dragnea, spunand ca acuzatia de inalta tradare pe numele presedintelui Klaus Iohannis este doar o petarda gandita prosteste. Avram a explicat care este parcursul legislativ al unei astfel de plangeri si de ce nu are sanse sa treaca de Parlament.

Cum reactioneaza Iohannis la acuzatia de inalta tradare pe care o pregateste PSD: Este o fantezie a pesedistilor

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca e un demers politicianist incercarea PSD de a-l acuza de inalta tradare. Mai mult, seful statului considera ca incercare social-democratilor va fi sortita esecului.

Klaus Iohannis, despre audierea sotiei sale: Nu avem nimic de ascuns

PresedinteleKlaus Iohannis a declarat, marti, casotia sa se va prezenta la audieri la Parchetul General. Nu avem nimic de ascuns, a declarat presedintele. Carmen Iohannis a fost.

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

Liviu Dragnea cere plangere pentru inalta tradare la adresa lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, duminica, la Parlament, ca in 2019 sa se depuna o plangere pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Iohannis tradeazainteresele.

Dragnea nu-l iarta pe Iohannis: De ce il acuza de inalta tradare pe presedinte

Cu ocazia Consiliului National al PSD, doua subiecte importante au fost pe ordinea de zi si amandoua au fost tratate de Dragnea. Amnistia si gratierea au fost pe primul loc, iar destinul lui Klaus Iohannis a fost foarte aproape. Cu ocazia Consiliului National al PSD, Dragnea a tinut sa ne aduca aminte de conflictul aprins [] .

Dragnea cere inaintarea unei plangeri pentru inalta tradare pe numele lui Klaus Iohannis

Liderul PSD le-a cerut, duminica, social-democratilor Mircea Draghici si Florin Iordache, ca, dupa Anul Nou, sa depuna plangere pentru inata tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca a sustinut in repetate randuri ca nu suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiuliului Uniunii Europene.

Dragnea i-a cerut lui Iordache sa depuna plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis

Liderul PSD le-a cerut, duminica, social-democratilor Mircea Draghici si Florin Iordache, ca, dupa Anul Nou, sa depuna plangere pentru inata tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe motiv ca a sustinut in repetate randuri ca nu suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiuliului Uniunii Europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )