Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectificarea bugetara afecteaza siguranta nationala? Ar fi un caz de inalta tradare. Se impune interventia CSAT

Adevărul Adevărul,
Rectificarea bugetara afecteaza siguranta nationala? Ar fi un caz de inalta tradare. Se impune interventia CSAT

Trecand peste faptul ca nu stiu cum poti face o rectificre bugetara pozitiva avand un deficit bugetar de 15 miliarde lei poate ne explica premierul Dancila), grav este faptul ca se taie de la serviciile de informatii, de paza si protectie, situatie care ar putea afecta siguranta nationala. Pot intelege ca in felul acesta se razbuna Dragnea pe statul paralel. Dar nu cu pretul sigurantei nationale. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara:Fake News-ul a ajuns sa fie politica guvernamentala la Palatul Victoria. isi bat joc de oameni

Presedintele PNL Ludovic Orban a vorbit joi seara, intr-o emisiune tv, despre rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila, declarand ca fake news-ul a ajuns sa fie politica guvernamentala si acuzand Executivul ca isi bate joc de oameni. Liberalul a mai afirmat ca rectificarea bugetara nu a fost citita de Eugen Teodorovici pentru ca acesta si-ar mai fi putut pune intrebari, in vreme ce Dancila a inghitit pe nemestecate.

Dezacord in coalitia PSD-ALDE: Rectificarea bugetara se amana

Rectificarea bugetara se amana. Guvernul nu va discuta joi despre felul in care se vor impartii banii, informeaza Realitatea TV, desi membrii executivului anuntasera ca rectificarea se va face la sfarsitul.

Guvernul va taia bugetele serviciilor secrete la rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara va veni cu o taiere severa a bugetelor serviciilor secrete, fiind vizate SRI, SIE si SPP, scriu G4Media si Antena 3.

Mircea Badea, despre rectificarea bugetara: Daca exista bani la Servicii care nu au fost folositi, va dati seama cati bani au aia?

Mircea Badea a vorbit in emisiunea in Gura Presei despre rectificarea bugetara. Din toate gurile de propaganda ale SRI si ale SIE aflam ca ne tavalim in chinuri de saraci, ca mergem din ce in ce.

intalnire de urgenta la Guvern. Surse: Dancila discuta cu vicepremierii si Teodorovici despre rectificarea bugetara. Tariceanu, prezent si el

Premierul Viorica Dancila i-a convocat intr-o sedinta de urgenta pe vicepremieri si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta despre rectificarea bugetara, potrivit unor surse politice. De la 13. 00 urmeaza sa fie o sedinta de Guvern, cel mai probabil ultima inainte ca Dancila sa intre in concediu.

intalnire de urgenta la Guvern. Surse: Dancila discuta cu vicepremierii si cu Teodorovici despre rectificarea bugetara. Tariceanu, prezent si el

Premierul Viorica Dancila i-a convocat intr-o sedinta de urgenta pe vicepremieri si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta despre rectificarea bugetara, potrivit unor surse politice. De la 13. 00 urmeaza sa fie o sedinta de Guvern, cel mai probabil ultima inainte ca Dancila sa intre in concediu.

Document devastator pentru Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei, acuzat de inalta tradare

Parlamentul Romaniei dispune punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si constituirea unei comisii parlamentare de ancheta, arata un document obtinut in.

Ce se intampla cu PENSIILE dupa rectificarea bugetara: Viorica Dancila a facut anuntul! (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara prima rectificare bugetara efectuata in acest an de catre Guvern. in urma acesteia vor fi alocate 852 de milioane de lei in plus pentru bugetul de.

Dancila: Rectificarea bugetara va fi pozitiva, avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6 miliarde de lei. Executivul se va incadra in limita de deficit bugetar de 3% din PIB

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca prima rectificare bugetara din acest an va fi pozitiva, actul normativ in acest sens urmand a fi adoptat in a doua jumatate a lunii august. Prim-ministrul a precizat ca Executivul se va incadra in limita de.

Viorica Dancila, informatii de ULTIMA ORA despre rectificarea bugetara: Decizia a fost luata

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern ca prima rectificre bugetara din acest an va fi una pozitiva. Avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )