Libnet.ro
UNICEF

20:02

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa

Presedintele Klaus Iohannis participa luni si marti, la Viena, la Forumul la nivel inalt Europa-Africa. Luni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la dineul oficial oferit de cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, in onoarea sefilor de delegatii. Marti va avea loc intalnirea sefilor de stat si de guvern. Ulterior, seful statului va participa la Forumul la nivel inalt Europa-Africa.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis participa, impreuna cu sotia, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, impreuna cu sotia sa, Carmen, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Aceasta este prima iesire publica a lui Carmen Iohannis, dupa ce, la inceputul saptamanii, nu s-a prezentat la audierea de la Parchetul General motivand probleme de sanatate.

IOHANNIS: Memoria martirilor din 1989 - intinata de incercarile unor infractori

Memoria martirilor din 1989 este intinata de incercarile unor ''infractori, in frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia si gratierea, a afirmat astazi presedintele Klaus Iohannis, care spune ca Romania nu se va intoarce ''la epoca de neagra amintire a partidului-stat ''.

Toti soferii trebuie sa stie asta! Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a benzinei si motorinei, respectiv de introducere a unui mecanism de monitorizare.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Klaus Iohannis a facut anuntul: Se va organiza un referendum pe tema justitiei(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca varianta organizarii unui referendum pe tema justitiei ramane in discutie, insa o astfel de consultare populara nu poate fi pregatita in timpul.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Klaus Iohannis: Daca apare o ordonanta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat ca adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie. intrebat, in contextul in care.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

Sfaturi de prim ajutorin cazul in care avem un accident la schi, de la ortopedul care a tratat pacienti precum Catalina Ponor si Klaus Iohannis

Supranumit ortopedul vedetelor, dr. Ion Bogdan Codorean, cel care i-a tratat printre altii pe presedintele Klaus Iohannis si pe gimnasta Catalina Ponor, face recomandari de prim ajutor pe care sa le aplici in cazul in care te accidentezi la schi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )