Libnet.ro
UNICEF

13:00

Valcov: Cine va indrazni sa modifice Legea offshore va trebui judecat pentru tradare de tara / Dragnea tocmai a modificat legea / Ponta: inca o negociere fara trasnparenta facuta de seful PSD

B1 B1,
Valcov: Cine va indrazni sa modifice Legea offshore va trebui judecat pentru tradare de tara / Dragnea tocmai a modificat legea / Ponta: inca o negociere fara trasnparenta facuta de seful PSD

Comisia pentru Energie din Senat a aprobat recent doua amendamente depuse de un senator PSD, care garanteaza companiilor petroliere ca nu va creste taxarea gazului extras din Marea Neagra pe toata durata. continuă pe B1

Legea offshore: Senatorii coalitiei din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat mai multe amendamente favorabile operatorilor din Marea Neagra

Senatorii PSD si ALDE din Comisia comuna economica si pentru energie au aprobat fara emotii, cu 11 voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri, mai multe amendamente la Legea Offshore, care sunt net favorabile operatorilor din Marea Neagra. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs. Legea urmeaza sa fie votat in plenul Senatului si apoi trimisa Camerei Deputatilor. Vezi in text amendamentele.

Legea offshore, retrimisa parlamentului de catre Iohannis, adoptata de Senat. Au fost aduse mai multe modificari: pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica redeventele actuale

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul privind legea offshore cu modificarile aduse, tot luni, de senatorii PSD si ALDE in comisiile de specialitate, dupa ce presedintele a cerut reexaminarea acestui proiect. Unul dintre cele mai importante amendamente arata ca pentru productia petroliera din Marea Neagra se aplica actualele redevente. Un alt amendament important este ca pe intreaga perioada a acordurilor petroliere, adica zeci de ani de acum inainte, regimul de redevente si regimul fiscal nu se vor modifica. in plus, vor putea fi deduse atat investitiile efectuate pana in momentul intrarii in vigoare a legii, cat si cele in curs.

Legea offshore merge in Parlament. Conditii avantajoase pentru statul roman si conditii acceptabile pentru cei care investesc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca legea offshore va fi adoptata saptamana viitoare in Parlament, subliniind ca nu a cedat fata de cele decise in sesiunea parlamentara.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

Comisia comuna a Senatului a respins cererea de reexaminare a presedintelui pentru Legea offshore

Cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis pentru Legea offshore a fost respinsa luni de Comisia comuna economica si pentru energie a Senatului, iar proiectul a fost adoptat cu amendamente, cu 11 voturi pentru, doua impotriva si trei abtineri, relateaza Mediafax.

Senatul va adopta, luni, Legea offshore care stabileste cum se exploateaza gazele din Marea Neagra

Comisiile economica si pentru energie ale Senatului vor da, luni, un raport comun pentru proiectul care stabileste masuri pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, in urma cererii de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis. Legea offshore va primi, tot luni, votul Senatului, a anuntat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Senatul va adopta, luni, Legea offshore care stabileste cum se exploateaza gazele din Marea Neagra

Comisiile economica si pentru energie ale Senatului vor da, luni, un raport comun pentru proiectul care stabileste masuri pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, in urma cererii de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. Legea offshore va primi luni votul Senatului, a anuntat Liviu Dragnea.

Legea offshore divizeaza PSD! Liviu Plesoianu, in DEZACORD TOTAL cu modificarile anuntate de Daddy: NU contati pe votul meu pentru aceasta PORCARIE!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o reactie dura dupa ce Legea gazelor offshore a trecut, luni, de Senat. Plesoianu anunta ca nu va vota modificarile de la articolul 18, implicit intreaga lege.

Legea offshore modificata, votata in Senat

Senatorii au votat forma modificata a legii exploatarii offshore. Legea va pleca la Camera Deputatilor. Cei din opozitie spun ca aceasta lege aduce la mijloc si impaca ambele tabere, desi se mentin acele.

Dragnea, despre schimbarile de ultima ora in legea offshore

Statul roman va avea, in baza Legii offshore, beneficii majore de 50% din productia de gaze, care vor tranzactionate pe piata din Romania, si impozitul pe venitul suplimentar, in plus fata de redevente, a.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )