Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de inalta tradare din cauza legii off-shore

Antena3 Antena3,
Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de inalta tradare din cauza legii off-shore

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca, prin forma adoptata in Senat a legii offshore, Romania va pierde 10 miliarde de dolari redevente si taxe si ca deputatii PSD care o vor vota. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre Legea Offshore: Dragnea se grabeste pentru a ajuta doua companii din Ungaria/ Totul a fost negociat pe sub masa de Dragnea pentru interese obscure si ilegale

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat pe sub masa Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. Victor Ponta sustine printr-o postare pe Facebook ca Liviu Dragnea se foloseste de Legea Offshore pentru a ajuta doua companii din Ungaria, care au castigat licitatiile pentru rezervarea capacitatii de transport al gazelor care ar urma sa fie exportate din Romania. Daca pana la 31 Decembrie 2018 nu se adopta legea atunci producatorii nu semneaza contracte cu cele doua firme de transport si acestea pierd licenta. Asta inseamna ca trebuie organizata o alta licitatie pe care Dragnea mai greu o sa o aranjeze din nou ca sa ajute firmele din Ungaria!, mai spune Ponta.

Victor Ponta DETONEAZA Legea Offshore: Dragnea ajuta doua companii din Ungaria. Totula fost negiciat pe sub masa

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. intr-o postare intitualata Romania este mosia lui Dragnea, liderul Pro Romania sustine ca,.

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni - Atac VIRULENT la adresa lui Liviu Dragnea

PSD va ramane pentru urmatorul deceniu partidul care a batut diaspora si a gazat oamenii in Piata Victoriei, este de parere Victor Ponta. Am fost membru PSD 16 ani, pana m-a dat Dragnea afara, n-am.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Liviu Plesoianu, mesaj despre Victor Ponta. Cum se contrazice singur fostul lider PSD

Liviu Plesoianu arata intr-o postare pe Facebook modul in care s-a schimbat discursul lui Victor Ponta din 2017 pana in 2018. Ponta 1 si Ponta 2. Victor PONTA, pe rit vechi, 2017: Singurii care.

VIDEO Victor Ponta, la inaugurarea filialei PRO Romania Buzau: Dragnea e cel mai razbunator om pe care l-am cunoscut

Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Partidului PRO Romania, a venit in Buzau pentru a lansa organizatia judeteana a acestei formatiuni. La eveniment au participat fosti ministri precum Nicolae Banicioiu si Sorin Campeanu, dar si alti invitati. Pana la congresul din octombrie, cand se va alege o structura de conducere, PRO Romania, filiala Buzau, este coordonata de jurnalistul ramnicean Felix Rache.

Seful PSD Teleorman, despre vandalizarea vilei lui Liviu Dragnea: Maine-poimaine ne trezim ca ne este frica sa mai iesim pe strada

Mesajul Demisia a fost sters de pe gardul casei lui Liviu Dragnea din Alexandria, sustine primarul Alexandriei, Victor Dragusin.

Liviu Dragnea s-a razgndit: Nu mai vrea vot final pe Legea Offshore n aceasta saptamna/ Dezbaterile n Camera Deputatilor au fost amnate

Dezbaterile din Camera Deputatilor pe Legea offshore, lege aprobata rapid in cursul zilei de luni in Senat, au fost amanate pentru saptamana viitoare, a anuntat Presedintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu. Acesta a precizat ca decizia amanarii a fost luata in urma unei discutii cu Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor. Practic, Liviu Dragnea s-a razgandit in privinta adoptarii urgente a Legii. La sfarsitul saptamanii trecute, Dragnea spunea ca legea va ajunge marti in comisiile din Camera Deputatilor, iar miercuri va fi votul final.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )