Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna: Orice structura politica am fi avut, domnul Tariceanu a sustinut-o si a tradat-o la un moment dat

Adevărul Adevărul,
Dan Barna: Orice structura politica am fi avut, domnul Tariceanu a sustinut-o si a tradat-o la un moment dat

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galati, ca ceea ce se intampla in aceste zile in clasa politica este confirmarea unei realitati devenita vizibila mai ales la alegerile europarlamentare din 26 mai si ca romanii nu mai cred in minciuna domnului Tariceanu, care la un moment dat a tradat orice structura politica ar fi sustinut de-a lungul timpului. continuă pe Adevărul

Dan Barna: Orice structura politica am fi avut, domnul Tariceanu a sustinut-o si a tradat-o

Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca ceea ce se intampla in clasa politica este confirmarea unei re.

Barna: Sustinem orice structura de guvern non-PSD care are ca obiectiv alegerile anticipate

Liderul USR, Dan Barna, spune ca sustine parlamentar orice structura de guvern non-PSD care are ca obiectiv alegerile anticipate. in acelasi timp, el a reafirmat ca alianta USR-PLUS este dispusa sa isi asume guvernarea atunci cana va exista o majoritate in Parlament.

DAN BARNA: Vom sustine orice formula de guvern non-PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri la Braila ca partidul sau va sustine in parlament orice varianta de guvern din care sa nu faca parte PSD care are ca obiectiv alegerile anticipate.

Dan Barna: USR poate intra la guvernare in orice moment DOAR daca exista o majoritate parlamentara care sa faca posibile reformele de care Romania are nevoie

UPDATE: Liderul USR, Dan Barna. a revenit cu precizari pe Facebook, dupa ce i s-a reprosat ca s-a razgandit iar in privinta preluarii guvernarii. Nu, nu m-am razgandit. USR poate intra la guvernare DOAR.

Dan Barna: Putem intra la guvernare in orice moment

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca partidul pe care il conduce detine resursele necesare pent.

Dan Barna: Putem intra la guvernare in orice moment in contextul actual, USR nu va participa cu ministri intr-un guvern de tranzitie

Dan Barna spune ca partidul poate intra la guvernare in orice moment, presedintele USR nuantand astfel declaratiile pe care le-a dat acum doua zile, cand afirma ca alegerile anticipate sunt solutia corecta in actualul context. Barna se aliniaza astfel cu pozitia exprimata ieri de colegul sau de alianta, Ciolos spunand ca noi suntem gata sa ne asumam guvernarea.

Dan Barna si afacerile cu statul inainte de preluarea conducerii USR: in cateva zile o sa ies foarte transparent cu toate contractele, cu sumele

Dan Barna, prin firma la care a fost asociat, a avut numeroase contracte cu statul inainte de intrarea sa in politica, explicatia sa fiind ca majoritatea banilor europeni veneau spre administratia publica. Liderul USR a precizat zielel trecute ca va veni cu detalii despre contracte si sume.

DAN BARNA: DACA motiunea de cenzura va trece, se deschide posibilitatea reala a alegerilor anticipate

Candidatul Aliantei USR PLUS la presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca se deschide o posibilitate reala pentru alegeri anticipate daca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece.

Candidatul USR-PLUS, in turneul electoral in sudul tarii. Dan Barna: Nu toaletele in curtea scolii sunt groaza mamelor pe care le-am intalnit, ci insasi existenta scolii

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a afirmat vineri, in timpul unui turneu electoral prin sudul tarii, ca nu in curtea scolii sunt groaza mamelor pe care le-am intalnit,.

DAN BARNA: Romania a mai pierdut un oras

Candidatul Aliantei USR-PLUS la Presedintie, Dan Barna, este de parere ca, privind datele despre declinul demografic, tara noastra a mai pierdut un oras.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )