Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Antena3 Antena3,
Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca excluderea membrilor ALDE a fost legala, dar si ca decizia a venit ca urmare a unei nevoi de a lua o hotarare. Decizia de excludere a fost luata conform statutulu. continuă pe Antena3

Alex Bodi, prima reactie dupa ce ar fi batut-o pe Bianca Dragusanu. Confirma sau infirma scandalul?

Bianca Dragusanu si Alex Bodi surprind din noude data asta cu un conflict. Dupa despartiri si impacari care si-au pierdut deja sirul, Alex Bodi a fost surprins intr-un moment socant. Acesta ar fi batut-o pe fosta sotie a lui Victor Slav dupa ce i-ar fi gasit niste conversatii pe o retea de socializare cu altcineva.

Darren Cahill, PRIMA REACTIE dupa reluarea colaborarii cu Simona Halep: Renunti la desert de anul viitor (VIDEO)

Darren Cahill aavut , vineri, o prima reactie dupa ce a revenit in echipa Simonei Halep. Abia astept 2020, Simona Halep. Asta inseamna ca renunti la desert de anul viitor, corect?, a scris.

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Klaus Iohannis, o prima reactie astazi, la ora 17.00, dupa noile propuneri de ministri trimise de Viorica Dancila.

Presedintele Klaus Iohannis va avea o prima reactie dupa noile propuneri de ministri trimise de premier. Seful statului va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la ora 17. 00, fiind de asteptat ca presedintele sa respinga si noile propuneri de ministri si sa ii ceara din nou Vioricai Dancila sa mearga in Parlament pentru votul de incredere.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Alexandru Baisanu, dupa excluderea din ALDE: Voi face o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu E santajat de toata lumea, e clar ca nu isi mai apartine (VIDEO)

Deputatul Alexandru Baisanu, proaspat exclus din ALDE pentru ca a acceptat propunerea lui Dancila pentru un portofoliu in Guvern, a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva liderul formatiunii,.

MELESCANU, DESPRE EXCLUDEREA DIN ALDE: imi voi cauta dreptatea in justitie

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu: Scrisorile trimise de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, presedintelui si premierului, in care ii informeaza ca liberal-democratii care au acceptat nominalizari pentru functiile de ministri sunt decazuti din calitatea de membru ALDE cu efect imediat, sunt paradoxale si lipsite de logica.

Teodor Melescanu, despre excluderea din ALDE: O sa-mi caut dreptatea in justitie

Teodor Melescanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre situatia actuala din ALDE dupa ce acesta a fost ales presedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anuntat ca a fost exclus din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )