Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizie de ultima ora la Guvern. Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Transporturi si Dezvoltare

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora la Guvern. Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Ministrul Fondurilor. continuă pe Antena3

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare Regionala: Rovana Plumb si Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile de interimari la ministerele Transporturi si Dezvoltare Regionala, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii

Rovana Plumb a fost propusa ministru interimar al Transporturilor. Ministerul Dezvoltarii ar putea fi condus interimar de Eugen Teodorovici. Premierul Viorica Dancila ar fi avut o discutie telefonica cu.

Rovana Plumb, interimar la Transporturi. Eugen Teodorovici, la Dezvoltare

Rovana Plumb a fost desemnata ministru interimar al Transporturilor. Ministerul Dezvoltarii va fi condus interimar de Eugen Teodorovici. Premierul Viorica Dancila ar fi avut o discutie telefonica cu.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Transporturi si Dezvoltare

ACTUALIZARE Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, anunta Guvernul. ---- Premierul Viorica Dancila a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale.

Decizie de ultima ora in cazul semafoarelor sabotate din Capitala

Informatii de ultima ora in ceea ce priveste situatia semafoarelor din Capitala care au fost accesate ilegal cu riscuri uriase pentru soferi si pietoni. Potirvit unor surse, dispozitivele care controleaza.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind ministrii interimari: Rovana Plumb va conduce Transporturile, iar Eugen Teodorovici Dezvoltarea Regionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind noii ministri interimari: Rovana Plumb va conduce ministerul Transporturilor, iar Eugen Teodorovici pe cel al Dezvoltarii Regionale.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Victor Ponta: ii place sa bage batul prin gard

Eugen Teodorovici spune ca Victor Ponta il ataca in ultima perioada si incearca sa-l asocieze cu introducerea de noi taxe. Ministrul de Finante spune ca el i-a spus lui Victor Ponta, in vremea cand era.

Victor Ponta, despre Eugen Teodorovici: Era membru PNL si Crin Antonescu mi-a zis ia-mi-l de pe cap(VIDEO)

Adunity_83454Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a povestit, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, un episod legat de relatia lui cu actualul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, precizand ca.

PRIMA CASA 2019. Anuntul facut de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici

Programul Prima casa va continua, pentru ca a fost util in economie, dar se doreste a fi un program social clar, a declarat duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre sefia ANAF: Am nevoie de cineva alaturi de care sa putem face reforma acestei institutii / Mihaela Triculescu n-are experienta de sistem, poate dorinta de a reforma va fi mai puternica

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a spus duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) a fost schimbat deoarece este nevoie de reformarea sistemului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )