Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis a semnat numirea lui Daniel Suciu si Razvan Cuc la Dezvoltaresi Transporturi

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat numirea lui Daniel Suciu si Razvan Cuc la Dezvoltaresi Transporturi

Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu si Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan Cuc.

Klaus Iohannis a acceptat noile propuneri venite de la Guvern: Daniel Suciu si Razvan Cuc devin ministri la Dezvoltare Regionala si Transporturi. Presedintele a semnat decretele de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a lui Daniel Suciu in functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, si a lui Razvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor, potrivit unui.

Daniel Suciu si Razvan Cuc - validati pentru portofoliile Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi seara, ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Tranposturilor, dupa ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputatilor PSD, pentru Dezvoltare si Razvan Cuc pentru Transporturi.

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri.

Daniel Suciu si Razvan Cuc, validati de PSD pentru portofoliile Dezvoltarii si Transporturilor

Update:Comitetul Executiv National al PSD i-a validat marti pe deputatii Razvan Cuc - pentru functia de ministru al Transporturilor si pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, a.

Viorica Dancila ii propune pe Daniel Suciu si Razvan Cuc la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Voi trimite nominalizarile catre Palatul Cotroceni, il voi si suna pe domnul presedinte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca il propune pe Daniel Suciu pentru functia de vicepremier si cea de ministru al Dezvoltarii Regionale si pe.

Razvan Cuc si Daniel Suciu, propusi de premier la Transporturi si Dezvoltare. Daca presedintele nu accepta, ar fi un dezastru, sustine Dancila

Comitetul Executiv National al PSD i-a validat marti pe deputatii Razvan Cuc - pentru functia de ministru al Transporturilor si pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, care va indeplini si functia de vicepremier, a anuntat la.

Cine este Daniel Suciu, ministrul numit pentru Dezvoltare Regionala

PresedinteleKlaus Iohannis l-a numit, joi, peDaniel Suciu in functiade ministru al Dezvoltarii Regionale. Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Daniel Suciu.

Daniel Suciu, propunerea pentru ministerul Dezvoltarii Regionale: Cred ca Olguta Vasilescu ar fi fost un ministru extraordinar

Comitetul Executiv National al PSD l-a validat marti pe deputul Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, a anuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Daniel Suciu a facut declaratii.

Cine este Daniel Suciu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale

Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, aanuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Daniel Suciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )