Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea si Alexis Tsipras au discutat despre oportunitatile de dezvoltare regionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea si Alexis Tsipras au discutat despre oportunitatile de dezvoltare regionala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a discutat astazi, cu prim-ministrul Republicii Elene, Alexis Tsipras, aflat la Bucuresti, despre cooperarea bilaterala in domenii precum cel economic, cultural, energetic si transporturi. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea: Iohannis a spus aseara la intalnirea cu magistratii ca legile Justitiei sunt facute pentru Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, despre intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor, ca presedintele a facut un lucru grav: mi-a pronuntat numele in mod direct. A spus ca legile Justitiei sunt facut pentru mine.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

Alexis Tsipras: Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani

Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani, a declarat premierul grec Alexis Tsipras, in cadrul unei intrevederi cu Viorica Dancila. Grecia a trecut printr-o perioada de criza.

Premierul Alexis Tsipras, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria: Felicitam Grecia pentru iesirea din programele de asistenta financiara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras. La finalul intalnirii, cei doi premieri au sustinut o declaratie de presa comuna. Cu acest prile,.

LIVIU DRAGNEA: Iohannis lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face

ACTUALIZARE Dragnea: Relatia cu SUA e bunicica, nu buna ---- * ACTUALIZARE Dragnea, despre un eventual referendum pe tema justitiei propus de Iohannis: Nu-i pasa de justitie; el cauta un truc ---- Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca lupta impotriva tarii lui prin tot ceea ce face, adaugand si ca acesta uraste Romania.

Dragnea: Iohannis a spus aseara la intalnirea cu magistratii ca legile Justitiei sunt facute pentru Liviu Dragnea. Nu am incredere ca procesul meu va fi corect

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, despre intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor, ca presedintele a facut un lucru grav: mi-a pronuntat numele in mod direct. A spus ca legile Justitiei sunt facut pentru mine.

Liviu Dragnea, sedinta la Parlament cu primarii si sefii consiliilor judetene

Primarii si presedintii de consililor judetene PSD din tara au o intalnire, joi, la Parlament, cu liderul partidului Liviu Dragnea si conducerea formatiunii, pentru discutii despre organizarea campaniei.

Nervii lui Liviu Dragnea, pusi la incercare de subalterni. Vor fi sau nu sectii separate de vot pe 26 mai?

Liviu Dragnea isi contrazice seful de campanie electorala si sustine ca in data de 26 mai nu vor fi organizate sectii de votare separate pentru alegerile europarlamentare, respectiv pentru referendumul privind Justitia anuntat de seful statului. Anuntul presedintelui PSD a venit la cateva ore dupa ce seful de campanie al social-democratilor pentru europarlamentare, Mircea Draghici, [] .

UPDATE Liviu Dragnea a semnat un protocol de sustinere cu PNTCD / Dragnea: Sunt intrebat din cand in cand daca am incredere ca va fi un proces corect. Nu am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat joi un protocol de colaborare cu PNTCD si partidul Ecologist, intr-o conferinta de presa in care a declarat ca nu crede ca ordonantele de urgenta pe legile Justitiei vor intra maine in sedinta de Guvern. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. Si tot joi, cu cateva minute inainte de inceperea conferintei de presa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrisese pe Facebook ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul speculatiilor ca PSD i-ar putea retrage sprijinul politic daca nu promoveaza ordonantele.

Liviu Dragnea: Iohannis ma vrea la puscarie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac la adresa presedintelui Iohannis, pe care l-a acuzat ca ar fi transmis un mesaj clar inaltei Curti de Casatie si Justitie in ceea ce-l priveste, mentionand ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )