Libnet.ro
UNICEF

17:01

Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila a trimis luni la Cotroceni propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare - Rovana Plumb si Eugen. continuă pe Antena3

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

Oficial: Florentin Matei e jucatorul echipei FCSB. Prima reactie a jucatorului

FCSB anunta ca a semnat un contract cu Florentin Matei, care a evoluat ultima data pentru Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.

Ce va face PSD dupa ce presedintele Iohannis a respins nominalizarile Vioricai Dancila pentru doua ministere

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, ca Viorica Dancila va anunta luni decizia luata, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv.

WTA Brisbane: Naomi Osaka, prima nfrngere din 2019: A fost depasita de Lesia Tsurenko

Japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat calificarea in finala turneului de categorie Premier de la Brisbane, dupa ce a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 27 WTA.

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

A fost inaugurata cea mai lunga partie din Rarau, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor

In aceasta dimineata a fost inaugurata cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor. E vorba despre o partie din Muntii Rarau. A fost un proiect al ministrului El.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )