Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reactie de la Guvern dupa scrisorile lui Iohannis: Vom actiona in consecinta

Antena3 Antena3,
Reactie de la Guvern dupa scrisorile lui Iohannis: Vom actiona in consecinta

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat joi, la Antena 3, ca va reactiona dupa ce presedintele Klaus Iohannis a opinat ca propunerile Vasilescu la Dezvoltare si Draghici la Transporturi nu fac. continuă pe Antena3

Secretarul general al Guvernului, dupa refuzul lui Iohannis: Vom lua o decizie, in sensul in care vom starui in nominalizarile facute

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, afirma ca raspunsul presedintelui Klaus Iohannis privind motivele pentru care a refuzat numirea ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii este unul politicianist si Guvernul va actiona in consecinta in urmatoarele ore.

TONI GREBLA: Raspunsul lui Iohannis e politicianist si vom actiona in consecinta

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, afirma ca raspunsul presedintelui Klaus Iohannis privind motivele pentru care a refuzat numirea ministrilor Transporturilor si Dezvoltarii este unul politicianist si vom actiona in consecinta.

Agitatie mare in coalitia de guvernare, dupa respingerile lui Iohannis. Liderii se vor reuni in sedinta

Este agitatie in coalitia de guvernare dupa ce Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele propuse. Liderii coalitiei se vor reuni in sedinta pentru a.

Reactii multiple in PSD dupa scrisorile lui Klaus Iohannis. Cum se apara Lia Vasilescu si ce variante are Guvernul?

Lia Olguta Vasilescu a reactionat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a motivat, in doua scrisori transmise premierului Dancila, refuzul numirii ministrilor la Transporturi si Dezvoltare.

Florin Iordache, declaratie dupa scrisoarea lui Iohannis trimisa la Guvern: Argumentele sunt nelegale si neconstitutionale

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat, jo ca argumentele lui Klaus Iohannis privind refuzul de a numi ministri propusi de premierul Viorica Dancila sunt nelegale si neconstitutionale, adaugand ca.

Reactia ministrului Justitiei, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l revoca pe procurorul general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a acuzat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca nu se documenteaza referitor la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, spunans ca legea fundamentala trebuie respectata de voie sau de nevoie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )