Libnet.ro
UNICEF

08:30

Camera Deputatilor: 4 iunie - Ziua Tratatului de la Trianon. Kelemen Hunor (UDMR) : O majoritate fara remuscari nu genereaza situatii in care celalalt se simte umilit Marius Pascan (PMP): E o zi istorica

B1 B1,
Camera Deputatilor: 4 iunie - Ziua Tratatului de la Trianon. Kelemen Hunor (UDMR) : O majoritate fara remuscari nu genereaza situatii in care celalalt se simte umilit Marius Pascan (PMP): E o zi istorica

Camera Deputatilor a decis ca data de 4 iunie sa fie declarata Ziua Tratatului de la Trianon, actul prin care comunitatea internationala a recunoscut unirea Transilvaniei cu Romania. Cum acesta este forul. continuă pe B1

Lege adoptata: 4 iunie - Ziua Tratatului de la Trianon Kelemen: E un proiect inutil

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca data de 4 iunie sa fie declarata Ziua Tratatului de la Trianon. Proiectul de lege in acest sens a fost adoptat de deputati cu 235 voturi pentru, 21 impotriva si 25 abtineri.

Camera Deputatilor a adoptat legea privind starea de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, in calitate de for decizional, legea privind starea de alerta. Proiectul depus de Guvern a suferit mai multe modificari, insa a fost votat de majoritatea parlamentarilor.

Camera Deputatilor a votat legea privind starea de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, proiectul de lege privind masurile ce trebuie aplicate in timpul starii de alerta. Proiectul a fost trimis spre vot Parlamentului de catre Guvernul PNL, dar acesta a.

Legea prin care se infiinteaza DNA - ul Padurilor, aprobata de Camera Deputatilor. Proiectul merge la Senat

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru organizarea si functionarea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Mediu, o structura in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, specializata in combaterea infractiunilor de mediu. Directia va fi condusa de un procuror-sef. Proiectul urmeaza sa fie dezbatut si in Senat, iar daca va fi aprobat, va merge pentru promulgare la presedinte.

DNA-ul padurilor, infiintat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat legea cu privire la infiintarea unui DNA al padurilor: Directia de Investigare a Infractiunilor de Mediu. Proiectul merge la Senat in calitate de for decizional.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost adoptata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului de Finante Florin Citu cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva si 28 de abtineri.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla a PSD intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, pe care-l acuza ca este mai nociv decat efectele pandemiei.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla a PSD. Virusul Citu a infectat economia nationala

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, pe care-l acuza ca este mai nociv decat efectele pandemiei. in motiunea intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala, PSD afirma ca Florin Citu s-a dovedit incapabil sa vina cu masuri de sprijin eficiente pentru economie.

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )