Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea Ziua Tratatului de la Trianon

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea care prevede declararea zilei de 4 iunie drept Ziua Tratatului de la Trianon. continuă pe Antena3

Iohannis nu promulga legea PSD privind Ziua Tratatului de la Trianon. Presedintele sesizeaza CCR la o zi dupa centenar. Ce motive invoca

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea care prevede declararea zilei de 4 iunie drept Ziua Tratatului de la Trianon. Seful statului a sesizat CCR. Proiectul, initiat de senatorii PSD Titus Corlatean si Serban Nicolae, a fost adoptat de Parlament ca raspuns la acuzatia presedintelui ca Marcel Ciolacu a negociat cu Viktor Orban vanzarea Ardealului. Ieri s-au implinit 100 de ani de la Trianon.

Alfred Simonis, dupa ce Iohannis a atacat la CCR legea privind Tratatul de la Trianon: Rusine! inca o data aratati ca nu sunteti presedintele tuturor romanilor

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, afirma ca presedintelui Klaus Iohannis ar trebui sa-i fie rusine pentru ca a atacat la Curtea Constitutionala Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. inca o data ne aratati ca nu sunteti presedintele tuturor romanilor, a transmis Simonis.

USR ii cere lui Iohannis sa nu promulge legea privind educatia sexuala in forma modificata: Ar fi excesiv ca de acordul parintelui sa depinda accesul la educatie al copilului

Parlamentarii USR ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea votata miercuri de Parlament, din care a fost eliminata sintagma educatie sexuala, inlocuind-o cu educatie sanitara. USR considera excesiv ca de acordul parintelui sa depinda accesul la educatie al copilului.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la Curtea Constitutionala legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. Seful statului considera ca legea contravine prevederilor constitutionale referitoare la respectarea principului separatiei puterilor in stat.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru declararea zilei de 4 iunieZiua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru declararea zilei de 4 iunieZiua Tratatului de la Trianon, actul prin care comunitatea internationala a recunoscut.

KLAUS IOHANNIS: Virusul este inca in societate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, azi, ca se vor lua in continuare masuri de relaxare a restrictiilor impuse de pandemie, dar avertizeaza ca virusul este in continuare prezent.

KLAUS IOHANNIS: Legile justitiei trebuie reparate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca legile justitiei trebuie reparate si va avea conultari in avest sens, iar Guvernul va veni cu initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei.

Klaus Iohannis anunta ca urmeaza si alte masuri de relaxare: De acum raspunderea revine fiecarui roman

Klaus Iohannis a anuntat ca vor mai urma si alte masuri de relaxare a restrictiilor in perioada urmatoare.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Virusul este inca in societate. incercam sa relaxam cat mai mult restrictiile, insa acum raspunderea revine fiecarui roman (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia, miercuri, asupra faptului ca noul coronavirus nu a disparut din societate, in ciuda masurilor de relaxare care au fost impuse in ultimele saptamani in Romania.

Klaus Iohannis: Guvernul va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, modificate de PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Guvernul PNL va veni cu o initiativa legislativa pentru a repara legile justitiei, anuntand ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )