Libnet.ro
UNICEF

07:30

MINISTRUL BOGDAN AURESCU: Romania impartaseste preocuparea SUA, care au decis sa se retraga din Tratatul Cer Deschis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL BOGDAN AURESCU: Romania impartaseste preocuparea SUA, care au decis sa se retraga din Tratatul Cer Deschis

Romania impartaseste preocuparea Statelor Unite ale Americii, care au decis sa se retraga din Tratatul Cer Deschis, cu privire la implementarea selectiva pe care Rusia o are in raport cu prevederile tratatului, a declarat, vineri, ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Aurescu a avut o intrevedere cuambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman: Retragerea din Tratatul Cer Deschis si programul Visa Waiver, pe agenda discutiilor

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a avut o intrevedere, vineri, cuambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, in cadrul careia cei doi au discutat despre cooperarea bilaterala in contextul.

Plan national de recuperare economica. Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene: Romania se bazeaza pe sprijinul UE (VIDEO)

Romania va trebui sa intocmeasca un plan national de recuperare economica, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, in direct pe B1 TV. Acesta va fi unul dintre documentele ce vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )