Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ana Birchall, propusa vicepremier interimar - surse

Antena3 Antena3,
Ana Birchall, propusa vicepremier interimar - surse

Premierul Viorica Dancila o propune pe Ana Birchall pentru a asigura interimatul pentru postul de vicepremier. Potrivit unor surse, propunerea va fi trimisa chiar astazi la Cotroceni, presedintelui. continuă pe Antena3

Ana Birchall, numita in functia de vicepremier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru desemnarea ministrului Justitiei, Ana Birchall, ca viceprim-ministru interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul: Ana Birchall este, OFICIAL, vice-premier interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care o desemneaza pe Ana Birchall in functia de vice-premier, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Ministrul Ana Birchall, despre decizia ICCJ in cazul lui Radu Mazare: O sa dam curs acestor solicitari

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall,a vorbit luni despre solicitarea avocatilor lui Radu Mazare, cu privire la documentatia extradarii fostului edil, admisa la Curtea Suprema. Pana in.

Mostenirea Tudorel Toader: ce probleme are de rezolvat noul ministru al Justitiei, Ana Birchall

Deputat de Vaslui si viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei in guvernul Dancila, Ana Birchall 46 de ani) a devenit oficial noul ministru al Justitiei dupa ce, tot ea, s-a aflat la conducerea interimara a ministerului, din 24 aprilie, dupa demisia lui Tudorel Toader.

Ana Birchall cere o cercetare cu privire la sinuciderea lui Marcel Lepa

Vicepremierul Ana Birchall a declarat luni ca a cerut directorului ANP o cercetare cu privire la sinuciderea lui Marcel Lepa, ucigasul politistului aflat in misiune. Am fost informata azi-dimineata la.

Viorica Dancila: Am trimis propunerea de vicepremier la Cotroceni. Cred ca presedintele nu are motive sa o respinga(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ana Birchall, proaspat numita in functia de ministru al Justitiei, sa devina vicepremier pe parteneriate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )