Libnet.ro
UNICEF

14:01

Izoleta trimisa de urgenta pe Aeroportul din Timisoara. Anuntul facut de Raed Arafat!

Antena3 Antena3,
Izoleta trimisa de urgenta pe Aeroportul din Timisoara. Anuntul facut de Raed Arafat!

Alerta de ultima ora. O izoleta a fost trimisa de urgenta pe Aeroportul din Timisoara. O pasagera de 35 de ani care a venit din Trentino si la evaluarea din aeroport a prezentat tuse si tulburari respiratorii. continuă pe Antena3

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Doliu in teatrul romanesc. A murit un mare actor. Mesajul postat de oficialii institutiei din Timisoara

Teatrul romanesc este din nou in doliu, un alt actor s-a stins din viata. Mesajul a fost postat de oficiali institutiei din Timisoara. Admiratorii lui i-au lasat mesaje de ramas bun. Teatrul romanesc a pierdut in ultimul timp mai multi actori de succes. Doliu in teatrul romanesc. A murit un mare actor Teatrul romanesc incepe .

Prima potentiala metoda de producere a unui vaccin impotriva coronavirusului, dezvoltata de o echipa de cercetatori din Timisoara

Prima potentiala metoda de producere a unui vaccin impotriva temutului coronavirus din China a fost pusa pe hartie de o echipa de cercetatori romani, la Timisoara. Tara noastra nu are in acest moment resurse sa si fabrice un astfel de vaccin. Cercetatorii de la Centrul OncoGen din Timisoara au trimis insa potentiala metoda de producere a vaccinului catre colegii lor din Europa si din Statele Unite, a explicat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, profesorul Virgil Paunescu, directorul Centrului OncoGen.

Toate datele despre femeia infectata cu coronavirus din Timisoara

Antena 3 a prezentat noi detalii despre femeia din Timisoara, infectata cu Coronavirus.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )