Libnet.ro
UNICEF

20:47

Klaus Iohannis, reactie VIRULENTA la adresa PSD: Este unicul vinovat ca la jumatatea lunii martie nu avem buget. Sa plece de la guvernare! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie VIRULENTA la adresa PSD: Este unicul vinovat ca la jumatatea lunii martie nu avem buget. Sa plece de la guvernare! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor in conditiile in care legea bugetului de stat pe 2019 a fost trimisa la reexaminare in Parlament de seful statului. Seful. continuă pe B1

Iohannis acuza: PSD este unicul vinovat de situatia in care ne gasim si ca la jumatatea lunii martie nu avem buget

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca PSD este unicul vinovat ca nu exista un buget pe anul 2019. Declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD este unicul.

Klaus Iohannis: Am decis sa promulg legea privind bugetul asigurarilor sociale de stat / PSD, unicul vinovat pentru ca nu avem buget

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a decis sa promulge legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2019. Seful statului a atacat din nou PSD, spunand ca declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD este unicul vinovat pentru faptul ca la jumatatea lunii martie nu avem buget.

Liviu Dragnea l-a numit pe Klaus Iohannis lenesul de la Cotroceni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa refuzului presedintelui de a aproba bugetul, spunand, la Calarasi, ca banii pentru investitii in sanatate vor putea fi folositi abia dupa ce lenesul de la Cotroceni va semna bugetul de stat pe acest an.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa faca declaratii la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa raspunda atacurilor virulente venite in ultimele ore din partea liderului PSD Liviu.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD sa plece de la guvernare!. Presedintele a promulgat legea asigurarilor sociale: Pensionarii sa nu sufere din cauza incompetentei PSD

Presedintele Klaus Iohannis a criticat din nou bugetul PSD. Faceti un buget pentru bunastarea tarii, nu pentru bunastarea PSD, a indemnat presedintele Parlamentul. in schimb, seful statului a promulgat Lege asigurarilor sociale, complementara bugetului, astfel incat pensionarii sa nu aiba de suferit.

PSD: Klaus Iohannis nu intelege economie; nu stie sa citeasca un buget

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege economie, nu stie sa citeasca un buget, dar blocheaza actuala guvernare, in loc sa-si ceara scuze, dupa ce Curtea Constitutionala i-a respins sesizarea impotriva.

Klaus Iohannis: Am decis sa promulg legea bugetului asigurarilor sociale de stat. Guvernul PSD nu a fost capabil nici macar sa vina cu un buget realist, ci a propus bugetul rusinii nationale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa promulge legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru ca, daca aceasta nu ar fi promulgata.

Klaus Iohannis - Legea Bugetului Asigurarilor, adoptata

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Faceti un buget realist, pentru dezvoltarea tarii, nu pentru bunastarea PSD! ----- Seful statului a declarat astazi, la Palatul Cotroceni, ca a adoptat legea Bugetului Asigurarilor, si a mai invinuit PSD pentru lipsa unui buget viabil atat de tarziu de la inceperea anului.

Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Interventia lui Klaus Iohannis are loc in contextul in care PSD forteaza Guvernul sa dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei penale.

Presedintele Klaus Iohannis anunta: Am decis sa promulg legea bugetului asigurarilor sociale de stat

00 - Presedintele Klaus Iohannis va promulga bugetul pe 2019. Romanii au tot dreptul sa stie cum stau lucrurile in realitate cu bugetul tarii, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )