Libnet.ro
UNICEF

07:16

Legea privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, trimisa la reexaminare

Antena3 Antena3,
Legea privind Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, trimisa la reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, cerere expresa pentru Liviu Dragnea: Are legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Presedintele Klaus Iohannisa trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei.

Legea privind Sectia speciala de investigare a magistratilor a fost trimisa la reexaminare in Parlament de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului la reexaminare legea de aprobare a ordonantei de urgenta privind operationalizare Sectiei speciale de investigare a magistratilor, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

SECTIA PENTRU JUDECATORI IN MATERIE DISCIPLINARA A CSM: A fost repus pe rol dosarul cercetarii disciplinare a sefei ICCJ

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, astazi, repunerea pe rol a dosarului cercetarii disciplinare a sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, pentru suplimentarea probatoriului.

Sectia pentru judecatori a CSM repune pe rol cauza in care este vizata Cristina Tarcea

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, marti, repunerea pe rol a cauzei in care este vizat presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

IOHANNIS, CATRE VIITORII MAGISTRATI: Legea este aceeasi pentru toti, indiferent de pozitie, functie, avere sau statut social

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut astazi viitorilor magistrati sa fie pregatiti sa faca fata presiunilor si asalturilor din partea unor politicieni asupra sistemului de justitie, subliniind ca este profund atasat principiului constitutional conform caruia legea este aceeasi pentru toti.

Sectia pentru procurori aproba cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general, Augustin Lazar, ordinea de zi fiind suplimentata.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind sectia de investigare a magistratilor, in acord cu recomandarile forurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare legea de aprobare a OUG 90/2018 privind operationalizarea sectiei de investigare a magistratilor, cerand punerea textului in acord cu recomandarile cuprinse in raportul MCV, observatiile Comisiei de la Venetia si cu recomandarile GRECO. Presedintele mai argumenteaza si prin nevoia de a evita haosul legislativ in domeniu.

Iohannis reclama la CCR legea privind Strategia nationala pe termen lung Romania 2040

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung Romania 2040.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea privind Strategia nationala pe termen lung Romania 2040

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung Romania 2040, semnaland, i.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )