Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Gubernat, propusa pentru functia de presedinte CNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Gubernat, propusa pentru functia de presedinte CNA

Membrii Consiliului National al Audiovizualului si-au ales in sedinta de astazi presedintele si vicepresedintele. Monica Gubernat a fost votata pentru a conduce forul audiovizual, urmand ca propunerea de presedinte sa fie trimisa catre Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Gubernat, aleasa presedinte CNA. Ea trebuie validata de parlament

Membrul CNA Monica Gubernat, propusa de catre PSD, a fost aleasa prin vot, joi, in functia de presedinte al forului audiovizual, potrivit Paginademedia. ro. Decizia membrilor Consiliului trebuie validata de catre Parlament. Vicepresedinte al CNA a fost ales Nicolaie Balasa, aflat la primul mandat in CNA si care a fost sustinut pentru un post in acest for tot de PSD.

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general. Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia.

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general, a declarat pentru Hotnews ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Procurorul DIICOT Marian Drilea si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei

Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia fiind confirmata miercuri, de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Este cea de-a doua.

VIDEO Andrei Nastase, propus de Blocul ACUM la functia de presedinte al Parlamentului, iar Maia Sandu - in functia de prim-ministru

Blocul electoral ACUM, condus de Maia Sandu si Andrei Nastase, a anuntat marti, 26 martie, ca liderul PPDA, Andrei Nastase, este propus la functia de presedinte al Parlamentului, iar Maia Sandu este propusa in functia de prim-ministru al Republicii Moldova.

Lazar si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )