Libnet.ro
UNICEF

21:45

Orban: Trecem de la starea de alerta la alerta maxima. Adoptam si amenzile. Suntem in democratie, nu anarhie

Adevărul Adevărul,
Orban: Trecem de la starea de alerta la alerta maxima. Adoptam si amenzile. Suntem in democratie, nu anarhie

Premierul Ludovic Orban a declarat luni dimineata, la inceputul sedintei de Guvern, ca astazi va fi adoptata Hotararea privind starea de alerta, care va fi trimisa ulterior Parlamentului spre aprobare. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Trecem la stare de alerta maxima. Putem institui si reguli mai stricte

Ludovic Orban a venit cu precizari dupa primele trei zile in care Romania a trecut in stare de alerta. Premierul Romaniei sustine ca se va trece la stare de alerta maxima, iar toate ministerele vor fi mobilizate la maximum pentru o functionare cat mai buna.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni dimineata, ca Romania intra in starea de alerta maxima.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

Marius Budai, fost ministru al Muncii: Amenzile, starea de alerta maxima si Ultra starea de alerta

Marius Budai, fost ministru al Muncii, a criticat Guvernul Orban, despre care a spus ca a intocmit un raport de activitate intr-un limbaj de lemn, dar si ca minciunile au fost la ordinea zilei.

Raspunsuri la intrebarile despre starea de alerta: Cat sunt amenzile pentru cei care nu poarta masca, cate persoane pot participa la un eveniment familial si ce inseamna zona metropolitana

Grupul de Comunicare strategica a raspuns la mai multe intrebari privind starea de alerta, de la cele privind zona metropolitatna, la amenzile ce pot fi date si la numarul de persoane care pot participa la evenimentele familiale.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )