Libnet.ro
UNICEF

14:47

Terasele s-ar putea deschide pe 15 mai, conform unui amendament propus de opozitie la legea privind starea de alerta

Adevărul Adevărul,
Terasele s-ar putea deschide pe 15 mai, conform unui amendament propus de opozitie la legea privind starea de alerta

Comisia juridica a Senatului a adoptat un amendament la legea trimisa de Guvern in Parlament conform caruia pe perioada starii de alerta s-ar putea deschide terasele care respecta masurile de protectie sanitara. Modificarea a fost propusa de senatorul PSD Serban Nicolae, relateaza Digi 24. continuă pe Adevărul

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

Propunerea MAI pentru 15 mai: Plecam din localitati pentru patru noi motive, iar sportivii isi reiau antrenamentele. Ce interdictii raman in vigoare

Ministerul Afacerilor Interene MAI) a pus in dezbatere publica un document care prevede Masurile de prevenire si control a raspandirii coronavirusului, care ar putea intra in vigoare incepand din 15 mai.

Stare de alerta, 15 mai. Ce sanctiuni ar putea primi romanii care nu poarta masca in spatiile publice

Incepand cu 15 mai, in Romania va incepe prima etapa a relaxarii restrictiilor, odata cu trecerea de lastarede urgenta la cea de alerta, pe fondul pandemiei de coronavirus, iar purtarea.

Regula de dupa 15 mai: Hotelurile vor fi deschise, dar nu pentru turisti

Dupa 15 mai, hotelurile vor putea oferi servicii de cazare, insa nu in scop turistic, ci pentru motive precum deplasari in interes profesional, mentenanta si numai cu unele conditii se arata intr-un document al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Cum vom merge la dentist din 15 mai. Masuri speciale pentru cabinetele de stomatologie. Bolnavii de COVID-19 vor avea cabinete dedicate

Cabinetele de stomatologie se redeshid din 15 mai, dar vor functiona dupa reguli stricte. Pacientii cu COVID-19 vor putea merge la dentist doar la cabinete special desemnate de catre autoritati. Masurile sunt prezentate in documentul pus in dezbatere publica de INSP.

Cum va functiona Justitia dupa 15 mai

CSM a adoptat o serie noua de masuri privind desfasurarea activitatii administrativ-judiciare in instantele judecatoresti incepand cu data de 15 mai 2020. Proiectul a fost votat cu 8 voturi pentru si 2 impotriva. Justitiabilii, alti participanti la procesele civile si penale, precum si publicul sunt obligati sa poarte echipamentele de protectie individuale, in conditiile stabilite prin decizia conducatorului instantei, potrivit hotararii CSM.

Motive de deplasare in afara localitatilor dupa 15 mai. Ce va fi permis?

Site-ul MAIanunta masurile de prevenire si control a epidemiei de coronavirus propuse a intra in vigoare incepand cu starea de alerta din data de 15 mai 2020. Iata in continuare lista activitatilor.

VIDEO Cum sunt pregatite parcurile de pe malul Borcei pentru relaxarea din 15 mai

Autoritatile locale au reinceput lucrarile de intretinere in parcurile din municipiul Calarasi, avand in vedere masurile de relaxare privind circulatia dupa data de 15 mai, odata cu incheierea starii de urgenta. Exista premisele ca parcurile sa fie deschise populatiei, cu anumite reguli, insa locurile de joaca vor ramane inchise momentan.

Proiect MAI: Motivele pentru care deplasarile in afara localitatilor vor fi permise din 15 mai Mall-urile si restaurantele raman inchise. DOCUMENT

Ministerul Afacerilor Interne propune, pentru perioada starii de alerta incepand cu 15 mai, mentinerea interdictiei de a parasi localitatea, insa cu cateva exceptii. Astfel, romanii se pot deplasa intre localitati pentru asistenta medicala, activitati recreativ-sportive, participarea la evenimente familiale si achizitia de autoturisme sau efectuarea ITP sau operatiunilor de tip service.

Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Ministrul Afacerilor Interne a postat in transparenta decizionala propunerea privindsetul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )