Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adrian Nastase, ironie la adresa lui Iohannis, dupa ce a refuzat confruntarea cu Dancila: A zis nu pentru faptul ca ea are brosa si nu are sapca de la Trump?

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, ironie la adresa lui Iohannis, dupa ce a refuzat confruntarea cu Dancila: A zis nu pentru faptul ca ea are brosa si nu are sapca de la Trump?

Adrian Nastase a marturisit ca, in anul 2004, si el se putea folosi de aceleasi argumente ca si Iohannis pentru a refuza o dezbatere cu Traian Basescu. Fostul premier sustine ca si Traian Basescu avea. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Aberatii electorale, marca PSD: Fifor acuza cenzura pentru ca internautii au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrati la adresa lui Iohannis

Dupa ce pesedistii au executat marti seara o comanda de partid distribuind masiv pe retelele sociale un fake news potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei maraton, printre acestia numarandu-se si primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuza raportacii lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postarilor.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Dancila, dezlantuita la adresa lui Iohannis: Traieste in alta lume, undeva in stratosfera

Viorica Dancila a afirmat miercuri ca Klaus Iohannis traieste in alta lume, undeva in stratosfera.

Replica PSD pentru Iohannis, dupa conferinta de presa a sefului statului

Noul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat pe Facebook, miercuri, dupa ce a urmarit conferinta de presa a lui Klaus Iohannis. Citeste si: CTP, concluzie dupa conferinta de presa.

Prima reactie a presedintelui Iohannis dupa demiterea Guvernului de la Chisinau: Demersul este impotriva intereselor Republicii Moldova

Demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, spune presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, dupa invitatia lui Dancila la dezbatere: Eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii

Klaus Iohannis nu-i da un raspuns invitatiei Vioricai Dancila de a participa la dezbatere inaintea turului II. Seful statului a declarat luni seara ca se va concentra pe intalnirile cu alegatorii, acuzand PSD ca incearca sa atraga atentia prin tot felul de manevre.

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )