Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Protestele antirasism. Trump retrage membrii Garzii Nationale de pe strazile din Capitala SUA

Presedintele Donald Trump a dat ordin pentru inceperea procesului de retragere a membrilor Garzii Nationale din Washington DC, acum totul fiind sub control perfect, a anuntat liderul de la Casa Alba pe Twitter. De altfel, primarul capitalei SUA a cerut in mai multe randuri presedintelui sa retraga membrii Garzii Nationale si ofiterii federali din capitala.

Trump a retras Garda Nationala din Washington, anuntand ca situatia a revenit sub control

Presedintele Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea militarilor din G.

Nu promovam voci care incita la violenta rasiala: Donald Trump, sabotat de o alta retea sociala

Prezenta online a lui Donald Trump incepe sa fie sabotata din toate partile. Dupa Twitter, a venit randul altui gigant din domeniul retelelor de socializare sa-i taie din.

Peste 43.300 de membri ai Garzii Nationale, mobilizati in SUA. Mii de oameni, adunati in Washington si Philadelphia

Peste 43. 300 de membri ai Garzii Nationale au fost mobilizati sambata in Statele Unite pentru a raspunde protestelor anuntate, iar mai multe mii de oameni s-au adunat deja in Washington D. , New York si Philadelphia.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Jim Mattis il acuza pe Donald Trump ca ,,divizeaza America

Fostul sef al Pentagonului Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )