Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila isi incepe vizita in SUA! Se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, unde va fi insotita de mai multi ministri, printre care se numara Ramona Manescu, Eugen Teodorovici, Gabriel Les, Sorina Pintea si Alexandru.

Trump va avea o multime de intalniri individuale cu lideri mondiali la Adunarea Generala ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va avea trei zile pline la New York saptamana viitoare, c.

Trump, la Adunarea Generala a ONU: Viitorul nu apartine globalistilor, ci patriotilor

Presedintele american Donald Trump i-a denuntat pe globalisti si le-a adus un elogiu patriotilor marti, la tribuna Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, relateaza AFP.

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Vizita in SUA Dancila se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, pe agenda zilei figurand intalniri cu primarul orasului Jersey, dar si cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului american al evreilor. Ultima vizita a lui Dancila in SUA a generat un veritabil scandal politico-diplomatic, legat de mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Dupa Maia Sandu, si Igor Dodon pleaca in vizita in Statele Unite: Presedintele Republicii Moldova despre politica externa a tarii si despre Transnistria (FOTO)

Presedintele moldovean Igor Dodon a anuntat ca va pleca intr-o vizita oficiala in Statele Unite unde va participa la Adunarea Generala ONU, prilej cu care va avea un discurs despre problemele si.

Adunarea Generala a ONU la New York

Reprezentantii statelor membre ale Natiunilor Unite se intalnesc saptamana aceasta in cadrul sesiun.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )