Libnet.ro
UNICEF

13:00

Joe Biden a obtinut numarul de delegati necesar pentru a fi desemnat candidatul Partidului Democrat la presedintie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden a obtinut numarul de delegati necesar pentru a fi desemnat candidatul Partidului Democrat la presedintie

Fostul vicepresedinte Joe Biden a revendicat vineri victoria in cursa Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului care va participa la alegerile prezidentiale din noiembrie, in care il va infrunta pe presedintele Donald Trump. continuă pe Ziarul Bursa

Joe Biden a obtinut numarul de delegati necesar pentru a fi candidatul democratilor la presedintia SUA

Fostul vicepresedinte Joe Biden a obtinut numarul de delegati necesar pentru a fi desemnat candidatul Partidului Democrat la presedintia SUA, la alegerile din noiembrie urmand sa-l infrunte pe Donald Trump, relateaza Reuters.

Alegeri in SUA: Joe Biden a devenit oficial candidatul Partidului Democrat

Fostul vicepresedinte american, Joe Biden, si-a asigurat suficienti delegati pentru a lua oficial candidatura la presedintia democratica vineri, astfel ca va participa la alegerile prezidentiale din noiembrie,.

Google: Atacuri cibernetice straine asupra echipelor de campanie ale candidatilor Donald Trump si Joe Biden

Echipele de campanie ale presedintelui Donald Trump si candidatului democrat Joe Biden au fost recent tinta, fara succes, unor atacuri cibernetice straine, au informat joi cercetatori de la Google, semn ca amenintarea asupra securitatii datelor nu slabeste odata cu apropierea de alegerile prezidentiale din Statele Unite, noteaza AFP citata de Agerpres.

Joe Biden in fata provocarii de a uni o America divizata

Pentru primul sau discurs in afara cartierului sau general din Delaware de dupa carantina, candidatul democrat la Casa Alba a jucat cartea apelului la calm, criticand in acelasi timp strategia lui Donald Trump. Cu toate acestea, planul sau de a scoate tara din violenta si divizare ramane neclar, scrie Les Echos, citat de Rador.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )