Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

Presedintele Klaus Iohannis, prezent in aceste zile in Statele Unite, isi lanseaza noua carte EU. RO, la New York. Evenimentul a fost programat joi, 26 septembrie, dupa sesiunea ONU, si va avea loc .

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Donald Trump trebuia sa primeasca un premiu Nobel, in mintea lui: care sunt argumentele socante

Donald Trump este cel mai egocentric om politic la ora actuala, iar daca ai nevoie de un argument suplimentar in acest sens, ai in vedere ca este de parere ca ar fi trebuit sa primeasca un premiu Nobel, fara sa faca nimic. in aceste zile, Donald Trump a fost prezent la New York, in cadrul .

Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie in care apare cu Donald Trump

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat miercuri o fotografie pe pagina sa de Facebook in care se afla impreuna cu presedintele SUA Donald Trump. Alaturi de cei doi presedinti se afla si sotiile.

Donald Trump: Organizarea unui nou summit cu liderul nord-coreean Kim Jong Un

Donald Trump s-a intalnit luni, la New York, cu omologul sud-coreean Moon Jae-in cu care a discutat .

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelulu pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelul pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3433 seconds )