Libnet.ro
UNICEF

08:15

MINISTRUL JUSTITIEI DIN HONG KONG: Amestecul lui Trump in problema Hong Kong-ului nu este acceptabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL JUSTITIEI DIN HONG KONG: Amestecul lui Trump in problema Hong Kong-ului nu este acceptabil

Amenintarea presedintelui SUA, Donald Trump, de a lasa Hong Kong-ul fara statutul sau special ca raspuns la noile legi privind securitatea nationala adoptate de Beijing nu este acceptabila in conformitate cu standardele internationale, a declarat sambata ministrul justitiei din Hong Kong, Teresa Cheng, informeaza dpa, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul din Hong Kong avertizeaza SUA ca retragerea statutului special ar putea fi o sabie cu doua taisuri

Oficialii din Hong Kong au transmis Statelor Unite sa stea departe de dezbaterea proiectelor de lege pentru securitate nationala impuse de Beijing, avertizand totodata ca retragerea statutului special, de care se.

Parlamentul Chinei a votat pentru a merge inainte cu legislatia de securitate nationala din Hong Kong. Proiectele au scos manifestantii pro-democratie din nou in strada, dupa luni de zile

Parlamentul Chinei a aprobat, joi, o decizie pentru a merge inainte cu proiectele de lege pentru securitate nationala in Hong Kong, despre care activistii pro-democratie si statele occidentale se tem ca ar putea.

Presedintele Chinei risca un Razboi Rece cu SUA, pentru ca e ingrijorat de pozitia Partidului Comunist. Ce spune ultimul guvernator britanic din Hong Kong despre dictatorul Xi Jinping

Presedintele chinez Xi Jinping este atat de agitat de pozitia Partidului Comunist ca risca un nou Razboi Rece, de aceasta data intre SUA si China, dar si sa puna in pericol pozitia Hong Kongului ca hub.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

VIDEO Noi proteste in Hong Kong: Politia a tras cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii

Politia din Hong Kong a tras, miercuri, cu bile cu piper pentru a dispersa protestatarii, in timp ce parlamentarii s-au strans pentru a dezbate o noua legislatie care ar incrimina insultarea imnului national, relateaza AFP si Reuters.

Noi tensiuni in Hong Kong: fortele de ordine au facut uz de gaze lacrimogene impotriva manifestantilor pro-democratie

Fortele antirevolta din Hong Kong a facut uz, miercuri, de gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestantii care au iesit in strada sa protesteze fata de proiectul de lege privind securitatea nationala pe care regimul comunist de la Beijing vrea sa-l impuna fostei colonii britanice.

VIDEO Trump acuza China de violarea tratatelor internationale si anunta eliminarea statutului privilegiat pentru Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a acuzat China de incalcarea obligatiilor asumate prin tratatele internationale ca urmare a impunerii noilor legi ale securitatii in Hong Kong si a anuntat ca provincia nu mai are suficienta autonomie pentru a beneficia de un tratament special din partea administratiei americane.

Administratia Trump nu mai vede Hong Kong drept o regiune autonoma. Seful diplomatiei americane a informat formal Congresul SUA

Mike Pompeo, Secretarul de Stat al SUA, a informat formal Congresul, miercuri, ca administratia Trump nu mai vede Hong Kong drept o regiune autonoma a Chinei, o miscare care, de facto, pune capat statutului special.

China a aprobat noile legi ale securitatii care ar putea marca sfarsitul autonomiei Hong Kong-ului

Parlamentul Chinei a aprobat joi noua legislatie privind securitatea ce va fi impusa in Hong Kong si va introduce infractiunea de subminare a autoritatii Beijingului. Decizia vine dupa ce sute de protestatari au fost arestati miercuri in Hong Kong.

Autonomia Hong Kong-ului, anulata. Parlamentul chinez valideaza legea securitatii nationale. Se asteapta mutarea SUA

Parlamentul chinez a adoptat, joi, proiectul de lege privind securitatea nationala la Hong Kong, care a dat un nou impuls contestarii in fosta colonie britanica, relateaza Reuters. Pe acest fundal, Mike Pompeo a notificat Congresul ca Hong Kong nu mai are autonomie fata de China si se asteapta ca SUA sa adopte sanctiuni la adresa liderilor de la Beijing.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )